Het gebruik van Ethernet-Switches

- Aug 25, 2017-

Eerst en vooral, wat wij zeggen hier is de "Ethernet-switch" is een home Ethernet-switch of andere kleinere netwerk-switches worden gebruikt, deze schakeloptie in het algemeen is gek. En grote schakelaars meer complexe configuratie nodig, niet hier. Huis, klein Ethernet-switches dus, hoe het te gebruiken? In feite, zeer eenvoudig, één zin: plug kan worden gebruikt. Is verbonden met de macht, en vervolgens de Internet kabel zal kunnen gebruiken.

Nochtans, vaak studenten hebben gevonden dat de functie van de schakelaar niet van hun eigen verbeelding houdt. Zal zoeken: het gebruik van Ethernet-switches? Hier moeten we eerst begrijpen het algemene doel van de schakelaar:

Afbeelding die is om meer interfaces, dus dat meer apparatuur (zoals: computer) toegang tot Internet kabel.

Wilt u meer dan één schakeloptie te gebruiken, de schakelaar is LAN-poort, dan de router is aangesloten op de router de LAN-poort. Op dit punt moet om aandacht te besteden:

Als u verbinding de buiten-kabel rechtstreeks naar de schakelaar maakt. En dan vervolgens de computer, dial-up Internet toegang op een computer, ditmaal, de switch bijna geen effect, u hebt ontvangen de andere schakelopties op de computer geen toegang tot het Internet.

De juiste aanpak moet zijn dat de outdoor netwerk kabel router of Modem (kat), de router of Modem (kat) op de wijzerplaat, en dan vervolgens uit te wisselen, dan is de computer zo dan toegang anderzijds schakelt over op de computer kan toegang tot het Internet de

Moet ook aandacht te besteden aan de verschillende lijnen van kabelverbinding: de hetzelfde apparaat Kruis-lijn, de rechte lijn van de verschillende apparatuur. Routers en computers behoren tot dezelfde soort apparatuur, schakelaars en computers zijn heterogene apparatuur. Echter, de huidige kaart is over het algemeen kunnen automatisch aanpassen, ongeacht de Kruis-lijn, rechte lijnen kunnen worden.


Een paar:Fiber Adapter Superieure prestatie stabiel en betrouwbaar Volgende:Industrial EthernetSeven Elements