Ethernet-Switches factoren te overwegen alvorens te kopen

- Sep 14, 2017-

De industriële Ethernet-switch wordt gebruikt om verbinding te maken met een Ethernet-apparaat. Eerst ontvangt het gegevensframes dat is verzonden door een apparaat en vervolgens die frames overdraagt aan de juiste poorten die zijn verbonden met andere Ethernet-apparaten. Terwijl het passeert deze frames, leert en bepaalt de locatie van het Ethernet-apparaat en gebruikt die informatie om te bepalen welke poorten te gebruiken voor het verzenden van frames. Dit helpt te verminderen netwerk bezetting.

Volgens een enquête van ARC impliceert industriële Ethernet-apparatuur uit die marktstudie een wereldwijde industriële Ethernet-switch die een samengestelde jaarlijkse groei van 49,9% in de komende drie jaar voorspelt. 2004 jaarlijkse industriële Ethernet uitrusting voor de 840,000 sets (Taiwan), tot en met 2009 zal bereiken 6,7 miljoen toestellen (Taiwan).

Welke soort industriële Ethernet-switches zijn het beste geschikt voor uw installatie de huidige toepassingen? Dit is echt lastig vanwege de noodzaak om te overwegen een aantal factoren, zoals de werkomgeving, de behoefte aan redundantie, Netwerksoftware voor beheer en niet-netwerkbeheer, toekomstige onderhoud en schaalbaarheid, enzovoort.

Factoren te overwegen alvorens te kopen

■ Werk milieu overwegingen: inclusief temperatuurbereik, EMC-elektromagnetische compatibiliteit, beschermingsklasse, installatie en voeding. Industriële Ethernet-switches zijn ontworpen voor omgevingen waarin niet geschikt voor commerciële switches, zoals omgevingen met extreme temperaturen, hoge trillingen en sterke elektromagnetische ruis zijn.

■ Selecteer een beheerde of niet-beheerde switch: als het netwerk relatief eenvoudig is, kunt u schakelopties voor plug-and-play niet-netwerkbeheer; Als voor het toekomstige onderhoud is handig, moet u gebruiken netwerkbeheer wellicht, kunnen alleen de netwerkswitches beheer ring topologie verbinding.

■ moet ook voldoen aan de toepasselijke industriestandaarden: zoals mariene schakelaars verenigbaar moeten zijn met de normen van het schip structuur; Als er gevaarlijke moeten toepassingen, zal voldoen aan de certificeringsnormen van de overeenkomstige; spoor vervoer en snelweg en andere transportindustrieën hebben hun eigen normen.

Netwerkbeheer en niet - Network Management network management

Een van de belangrijkste vragen bij het kiezen van een industriële Ethernet-switch is het kiezen van een beheerde switch of een niet-beheerde switch. Beheerde switches zijn meestal duurder, geeft maar wat extra vermogen. Beheerde switches bevatten de kenmerken van onbeheerde switches.

Beheerde switches ondersteunen over het algemeen Simple Network Management Protocol (SNMP), en natuurlijk, meest beheerde switches beschikken niet alleen over deze functie (SNMP). Kortom, Managed switches kunnen u om het netwerk te controleren, in plaats van netwerk management-switches zijn meestal alleen toegestaan om te communiceren met Ethernet-apparaten.

Beheerde switches kunnen u controleren van het netwerk ook. Via SNMP, kunt u een scala aan de status van het netwerk, met inbegrip van het aantal bytes ontvangen / ontvangen bekijken, het aantal frames ontvangen, het aantal fouten en de poortstatus. Die allemaal kunnen worden bekeken op basis van de haven-door-haven.

Beheerde switches hebben ook sommige geavanceerde functies die het verbeteren van uw netwerk-besturingsmogelijkheden. Zoals Quality of Service (QoS), Virtual Local Area Network (VLAN), poort-mirroring, IGMP Snooping, redundantie en SNMP, zijn meestal alleen beheerd door de beheerde switch. De meeste van de geavanceerde functies van de beheerde switches zijn:

■ QoS is het vermogen van de schakelaar te gebruiken hoge prioriteit voor een bepaalde gegevensframe.

■ VLAN's toestaan de overgang naar logisch de apparaten groeperen en isoleren van verkeer tussen deze apparaatgroepen, zelfs als alle apparaten een fysieke schakelaar delen.

■ Port mirroring kan één poort van de switch om verkeer verzonden of ontvangen door een of meer poorten van de switch te controleren. Deze functie is handig voor real-time bewaking van communicatiegegevens, wordt vaak gebruikt in Ethernet schuld detectiemethode.

■ IGMP Snooping automatisch stuurt multicast-frames alleen naar apparaten dat verzoek deze frames, waardoor multicast-frames naar apparaten die deze frames geen aanvragen worden verzonden.

■ SNMP is een simpel netwerk management protocol, waarmee netwerk beheertoepassingen in een standaard manier en switch communicatie, verzoek status informatie en configuratie configuratie. Sommige leveranciers bieden ook netwerk beheer programma's die SNMP-gegevens in OPC gegevens in het systeem gebruikt omzetten kunnen.

■ Ring redundantie is een gemeenschappelijk kenmerk van beheerde industriële Ethernet-switches. Veel industriële schakelaar fabrikanten hebben hun eigen speciale ring netwerkprotocol redundantie gemaakt.

Qua transmissiemedia, de meeste industriële Ethernet communicatie worden uitgevoerd via getwist paar, maar soms glasvezel kabels nodig zijn. De kabel is vereist wanneer het signaal transmissie afstand groter is dan 100 meter door de twisted-pairkabels ondersteund. Multi-mode fiber communicatie afstand van maximaal 2 km; single-mode fiber communicatie afstand tot 15 km. Wegens zijn slechte communicatie of magnetisch veld, is de kabel ook vaak gebruikt in hoge lawaaimilieu's.


Een paar:Fiber Switch Snelle anti-interferentie vermogen Volgende:Fiber Adapter Superieure prestatie stabiel en betrouwbaar