Een netwerkapparaat verbinding van Ethernet-Switches

- Oct 23, 2017-

Ethernet-switch is een netwerkapparaat, verbinding, de belangrijkste functies omvatten fysieke adressering, netwerktopologie, foutcontrole, volgorde en stroom framebesturingselement. De schakelaar heeft ook sommige nieuwe eigenschappen, zoals de rijke Ethernet-switch naast de basisfuncties, er zijn ondersteuning voor VLAN (virtueel LAN) voor de link aggregatie-ondersteuning, het gebruik van krachtiger.

Leren: De Ethernet-switch het MAC-adres van het apparaat aangesloten op elke poort begrijpt en het adres wordt toegewezen aan de bijbehorende poort in de tabel van MAC adres in de cache van de schakelaar.

Verzending / Filtering: Wanneer het bestemmingsadres van een gegevensframe in de tabel van de MAC-adres is toegewezen, het wordt doorgestuurd naar de haven van het doelknooppunt in plaats van alle poorten (als het gegevensframe broadcast / multicast-naar alle poorten) de

Eliminatie lus: wanneer de schakelaar bevat een redundante lus, de Ethernet-switch via het spanning tree protocol bij het vermijden van de generatie van de loop, terwijl het bestaan van het back-uppad.

Naast het kunnen verbinden van hetzelfde type van netwerk, de schakeloptie kan ook worden met elkaar verbonden tussen verschillende soorten netwerken, zoals Ethernet- en Fast Ethernet. Vandaag, zijn veel schakelaars geschikt voor het verstrekken van hoge-snelheidsverbinding poorten die ondersteuning bieden voor snelle Ethernet- of FDDI, voor het aansluiten van andere switches in het netwerk of extra bandbreedte leveren voor kritieke servers met grote bandbreedte zede.

In het algemeen elke poort van de switch wordt gebruikt voor het verbinden met een apart netwerksegment, maar soms om sneller toegang, kunnen we enkele belangrijke netwerk computer rechtstreeks is verbonden met de switch-poort. Op deze manier hebben de belangrijke servers en belangrijke gebruikers van het netwerk sneller toegang tot snelheden en ondersteuning van meer verkeer.

Tot slot een korte samenvatting van de basisfuncties van de schakelaar:

1. zoals een hub biedt de switch een groot aantal poorten voor kabelverbinding, zodat u stertopologie bekabeling kunt.

2. als een repeater, hub en brug, wanneer het doorstuurt het frame, regenereert de schakelaar een onvervalste vierkant elektrisch signaal.

3. als met de bridge, de schakelaar maakt gebruik van de dezelfde doorsturen of filter logica op elke poort.

4. als de brug, de schakelaar zal worden verdeeld in meerdere gebieden van het domein van het conflict, elk conflict domein is een aparte breedband, dus sterk verbeteren de bandbreedte van het LAN.

5. In aanvulling op het hebben van de mogelijkheden van repeaters, hubs en bruggen, biedt de switch ook meer geavanceerde functies zoals virtueel LAN (VLAN) en hogere prestaties.


Een paar:Verschillen in industriële Ethernet switches Volgende:Fiber Adapter superieure prestaties en stabiele en betrouwbare