Ethernet Switch is de meest voorkomende applicatie

- Jun 15, 2017-

Ethernet switch is de meest voorkomende applicatie, de prijs is ook goedkoper, het cijfer is compleet. Daarom is het applicatieveld zeer uitgebreid, in het grote en kleine LAN kan hun sporen zien. Ethernet-switches hebben doorgaans verscheidene tientallen poorten, in wezen een multiport netwerkbrug. Bovendien kan de portnelheid anders zijn, het werk kan ook verschillend zijn, zoals 10M, 100M bandbreedte, Halfduplex, Full-duplex, adaptieve werkmethoden.

De Ethernet-switch werkt op de tweede laag van het OSI Network Reference Model (dat wil zeggen de data link layer), dat is een netwerk apparaat gebaseerd op MAC (Media Access Control, Media Access Controls) Adresherkenning en Compleet Ethernet Data Frame Doorsturen .

Een aansluiting op een schakelaar die gebruikt wordt om een computer of ander apparaat te verbinden wordt een poort genoemd. De computer gebruikt een netwerkkaart om verbinding te maken met de poort op de schakelaar. Elke poort van de NIC, switch en router heeft een MAC-adres, dat door de fabrikant van het apparaat in de eprom van het apparaat wordt verstevigd. De Mac wordt door de IEEE toegewezen en elk MAC-adres is de enige in de wereld. Het MAC-adres is een 48-bits binair, de eerste 24 cijfers zijn de identificatiecode van de fabrikant en de laatste 24 cijfers worden door de fabrikant toegewezen.

De schakelaar accepteert het gegevensframe dat door de computer op de poort wordt verzonden, vindt de MAC-adreslijst volgens het bestemmings-MAC-adres van de hoofdkop en verzendt vervolgens het gegevensframe van de corresponderende poort om de gegevensuitwisseling te realiseren.

Het werkproces van de schakelaar kan worden samengevat als "leren, geheugen, ontvangen, opzoeken, doorsturen", enzovoort: het MAC-adres van het apparaat dat is verbonden met elke poort via 'leren' en de overeenkomstige relatie tussen het MAC-adres En het poortnummer "geheugen" in het geheugen, productie MAC adres tabel; Nadat u naar het gegevensframe van een poort hebt ontvangen, vind u het poortnummer in de MAC-adresstabel die overeenkomt met het bestemmings-MAC-adres in de kaderkop en vervolgens het gegevensframe van de gedetecteerde poort "doorsturen".

De schakelaar splitst het conflictdomein en elke poort is een aparte conflictdomein. Als er een grote hoeveelheid gegevens naar elke poort wordt verzonden, slaat de poort eerst de ontvangen gegevens op in het register en verzendt deze wanneer het wordt verzonden.


Een paar:De Ethernet Switch gebruiken Volgende:Industriële Ethernet Switches En Industrial Network Communication Closer