ECOC (Europese conferentie over de mededeling van de optische): 17-21 September, 2017

- Sep 05, 2017-

Nu in zijn 43e jaar en terug te keren naar Zweden voor de eerste keer sinds 2004, ECOC tentoonstelling van dit jaar is een volledige sell-out, is het geen verrassing, met de exploitanten en dienstverleners die nu steeds meer op zoek naar glasvezel fabrikanten om tegemoet te komen aan de vraag naar nieuw technologieën.

"Het feit dat we moesten meer tentoonstelling ruimte beschikbaar maken en vervolgens de extra ruimte binnen een kwestie van weken uitverkocht spreekt boekdelen over wat een belangrijk moment voor de vezel optische industrie is," zei Beverley Lucas, Director van de gebeurtenis voor Nexus Media Evenementen Ltd, organisatoren van de tentoonstelling ECOC. "Het evenement biedt een groot forum voor de toonaangevende namen van onze industrie te ontmoeten en zaken doen, en we zijn bijzonder blij dat bedrijven nieuw en oud naar tentoonstelling dit jaar."

Aanzienlijke steun van fabrikanten van ontvangende landen heeft geholpen ECOC om deze mijlpaal te bereiken. Bezoekers kunnen ook te voldoen aan de bekende ECOC namen, zoals Finisar, Fujikura, Fujitsu, Huawei, Intel, Keysight, Lumenturn en Sumitomo.

Hete conferentie onderwerpen voor dit jaar omvatten fibre apparaten en versterkers, geïntegreerde systemen en optische verwerking, digitale technieken voor optische communicatie, transmissie subsystemen en onderdelen van het netwerk, datacom hardware, point-to-point technologieën, de centra van gegevens, en metro, toegang en binnen netwerken.

Naast de Conferentie van dit jaar marktfocus, ECOC van commercieel geconcentreerd op verdieping seminaries, zal adres fibre toegang, gegevens centrum en netwerk agility thema's, met presentaties van Delta groep, Ethernet Alliance, Juniper Networks, Microsoft, Ovum en Viavi.

Een paar:CIOE (China International Optoelectronic Exposition): 6-9 september, 2017 Volgende:OPTFOCUS zal de 44ste EUROPESE CONFERENTIE OP OPTISCHE COMMUNICATIE IN Roma bijwonen