Verschillen in industriële Ethernet switches

- Oct 31, 2017-

Industriële Ethernet-schakelaars maken gebruik van opslag- en schakelkoppelingen, terwijl de snelheid van Ethernet-communicatie wordt verbeterd en het ingebouwde intelligente alarmontwerp wordt gecontroleerd om de netwerkbeheersomstandigheden te controleren. Het gevaar van industriële omgevingen zorgt voor een betrouwbare en stabiele werking van Ethernet. Geavanceerde technologie, architectuurwetenschap, openheid en schaalbaarheid, hoeven niet teveel apparatuur aan te passen, u kunt de prestaties uitbreiden, de functie vergroten, zodat gebruikers tijd en moeite kunnen besparen.

Veel Ethernet-switches hebben nu 100 Mbps snelheid bereikt, kunnen voldoen aan de behoeften van de meeste gebruikers. De huidige switch heeft de hub snel vervangen, de gebruikersstructuur van het netwerk wordt het voorkeursproduct in het moderne netwerkontwerp, door het gebruik van Ethernet switches kunnen aanzienlijk verbeteren De prestaties van de volledige prestaties van de gebruikersnetwerk verbeteren, waarvoor Ethernet-switches steeds meer door meer internetgebruikers worden gepresenteerd.

Ethernet vervangende apparatuur in aanvulling op de snelheid voor de netwerkgebruikers om voordelen te brengen, maar ook dan traditionele netwerkuitrusting om meer functies te bieden. Met de switch-marktconcurrentie wordt steeds sterker, de prijs van switching equipment is ook meer aanvaardbaar voor de gebruiker, de huidige home-type switches zijn snel vervangen door hubs, gebruikers worden de favoriete productnetwerk bouwproducten.

Industriële Ethernet-switches worden voornamelijk gebruikt voor real-time Ethernet-dataoverdracht in complexe industriële omgevingen. Ethernet is ontworpen om gebruikt te worden in complexe industriële omgevingen door zijn botsingsdetectie-botsingsdetectie (CSMA / CD-mechanisme), en de betrouwbaarheid is sterk verminderd, waardoor Ethernet onbruikbaar is.

Industriële Ethernet-schakelaars maken gebruik van opslag- en schakelkoppelingen, terwijl de snelheid van Ethernet-communicatie wordt verbeterd en het ingebouwde intelligente alarmontwerp wordt gecontroleerd om de netwerkbeheersomstandigheden te controleren. Het gevaar van industriële omgevingen zorgt voor een betrouwbare en stabiele werking van Ethernet.

Om de schakelaar verder te begrijpen is het noodzakelijk om het verschil tussen de schakelaar en de hub te begrijpen: als we de hub beschouwen als een ingebouwde Ethernet-bus, kan de thuisschakelaar worden beschouwd als meerdere busschakelmatrixinterconnectie.

Technisch schakelt de schakelaar elke poort op een backbandbus met een hoge bandbreedte (ten minste één grootte boven de poortbandbreedte) en is verbonden met een schakelaar. Pakjes die uit de haven worden gelaten, worden ondersteund door een backplane Bus in de schakelaar. En door direct doorsturen en opslaan en doorsturen naar twee manieren om uit te wisselen.

Daarnaast, van het gebruik van het effect, is de schakelaar meer kosteneffectief. In het verleden was de hogere prijs van thuiswisselaars de belangrijkste reden voor onze keuze van hubs. Met de voortdurende ontwikkeling van schakeltechnologie in de afgelopen jaren is de prijs van Ethernet-switches dramatisch gedaald, vandaag is de switch veel efficiënter dan de hub.


Een paar:Diverse voorkomende soorten Fiber Adapters Volgende:Een netwerkapparaat verbinding van Ethernet-Switches