Contrastselectie van PoE-schakelaars

- Jul 19, 2019-

Met de ontwikkeling van de economie en de versnelling van de stedelijke bouw, verbeteren de levensstandaarden van mensen voortdurend en verbeteren alle aspecten van begrip voortdurend. In dit tijdperk van snelle ontwikkeling zullen alle lagen van de bevolking ook veel tekortkomingen hebben. Bijvoorbeeld, veiligheidsproblemen in verschillende regio's van de wereld komen na elkaar, en openbare veiligheidsproblemen hebben zich uitgebreid naar verschillende maatschappelijke domeinen, zoals productie, leven, milieu, technologie, informatie, enzovoort.


POE-schakelaars leveren stroom aan standaard POE-terminals via netwerkkabels, waardoor extra stroombedrading wordt geëlimineerd. POE-technologie kan de beveiliging van bestaande gestructureerde bedrading waarborgen, terwijl de normale werking van bestaande netwerken wordt gewaarborgd en de kosten worden geminimaliseerd. Wanneer de POE-schakelaar begint te werken, voert de POE-schakelaar een zeer kleine spanning uit op de poort totdat deze detecteert dat de kabelaansluiting is aangesloten op een ontvangende terminal PD die de IEEE802.3af-standaard ondersteunt (een nieuwe standaard voor POE op basis van Ethernet voedingssysteem). Later kunnen POE-schakelaars de PD-apparaten classificeren en het stroomverlies evalueren dat vereist is door de PD-apparaten. Vervolgens beginnen POE-schakelaars stroom te leveren aan PD-apparaten van laagspanning tot 48V DC-voeding.

image

Er zijn veel soorten PoE-schakelaars, met 4, 8, 16, 24 terminals, 100 Mbp en Gigabit terminal 0 transmissiesnelheden, 60 W, 150 W, 250W, 400 W voeding, welke terminal 0 en terminal 0 transmissiesnelheden nodig hebben correct worden geselecteerd.


Bij het kiezen van een POE-schakelaar moeten we niet alleen rekening houden met de voeding, beveiligingsconfiguratie en chip, maar ook de prestaties en werktemperatuur van de POE-schakelaar testen. De uitgebreidere overweging, we kunnen POE-apparatuur van hogere kwaliteit kopen. SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO., Ltd. investeert al meer dan tien jaar stilletjes veel geld in onderzoek en ontwikkeling van haar kernproducten, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit eerst, reputatie eerst, producten moeten stabiel en betrouwbaar zijn. Onlangs is een reeks POE-schakelaars gelanceerd die de industrie hebben geschokt en het traditionele concept van schakelaars hebben ondermijnd.


Een paar:Basiskennis van OLT-apparatuur Volgende:Drie problemen van gebruikersfocus bij 5G versnellingspook en versnelling