CIOE (China International Optoelectronic Exposition): 6-9 september, 2017

- Sep 05, 2017-

Shenzhen, in de zuidelijke provincie Guangdong, zal 60.000 optpelectronics proffesionals hosten voor dit CIOE-evenement van dit jaar.

Azië's laagste en meest invloedrijke opto-elektronische tentoonstelling opent op 6 september de deuren voor de achttiende keer, met evenementenorganisatoren die een 'breder assortiment producten en meer hoogtepunten' beloven.

Het evenement, dat naar verwachting meer dan 1.600 expositiebedrijven en 60.000 bezoekers zal aantrekken, omvat een uitgebreide communicatie-, lasers-, infrarood-, precisie-optica, LED, halfgeleider en saffier.

Bezoekers kunnen verwachten dat belangrijke communicatie-, apparatuur- en apparaatfabrikanten, systeemintegratoren, exploitanten, industriële fabrikanten, consumentenelektronica en LED-fabrikanten zien. Bevestigde exposanten zijn Corning, Hamamatsu, Hisense, Macom, Mitsubishi Electric, Panasonic, Schott, Thorlabs en Viavi.

De conferentie omvat de aanwezigheid van 5G-netwerkontwikkeling, grote data, cloud, smart home en siliconen fotonica, met Alibaba, Broadcom, Chinese Optical Society, Cisco, Finisar, Huawei, OSA en ZTE.

Een paar:Industriële Ethernet kenmerken analyse en gebruik van aandacht Volgende:ECOC (Europese conferentie over de mededeling van de optische): 17-21 September, 2017