Kies een industriële schakelaar die bij u past

- Jul 16, 2019-

Welke industriële Ethernet-switches zijn het meest geschikt voor huidige toepassingen in fabrieken? Dit is inderdaad een verontrustende zaak vanwege de noodzaak om vele factoren te overwegen, zoals de werkomgeving, of al dan niet redundantie is vereist, netwerkbeheer en niet-netwerkbeheer, toekomstig onderhoud en uitbreidbaarheid, enzovoort. Fabrikanten van industriële niveauschakelaars komen op de markt en de producten van verschillende fabrikanten van industriële niveauschakelaars zijn ook anders. Als gebruikers een industriële niveauschakelaar moeten selecteren die geschikt is voor zichzelf, moeten ze op het probleem letten.
1, omdat de invloed van hoge temperaturen op industriële schakelaars fataal is, moeten we bij het ontwerp van dit type product, naast de componenten van het apparaat om een breed temperatuurbereik van industriële componenten te kiezen, volledige aandacht besteden aan het thermische ontwerp van de uitrusting. Industriële schakelaars moeten high-speed (HighSPD) ventilatoren met intelligente bewakingsschakelingen gebruiken om de werking van netwerkschakelaars in realtime te bewaken en te regelen, zoals het bewaken van de temperatuur van de boxventilator, de temperatuur van de hoofduitwisselingschip, de temperatuur van de doos en de temperatuur van het optische zendontvangapparaat. Dit noemen we een 'slimme fan'.
2, real-time, in het industriële besturingssysteem, real-time kan worden gedefinieerd als de reactie van het systeem op een gebeurtenis tussen de testbare. Met andere woorden, nadat zich een gebeurtenis heeft voorgedaan, moet het systeem binnen een precies te voorzien tijdsbestek reageren. De realtime vereisten voor datatransmissie in de industrie zijn echter zeer strikt en gegevensupdates worden vaak binnen tientallen MS voltooid. Ook vanwege het CSMA / CD-mechanisme in Ethernet moeten de gegevens opnieuw worden uitgegeven als er een conflict is en kunnen maximaal 16 pogingen worden gedaan. Het is duidelijk dat dit mechanisme voor conflictoplossing ten koste gaat van de tijd. En zodra de lijn valt, is het slechts een paar seconden, het kan ervoor zorgen dat de hele productie stopt of zelfs apparatuur, persoonlijke veiligheidsongevallen.

image

3, betrouwbaarheid, omdat Ethernet aan het begin van het ontwerp niet uit de industriële netwerktoepassing komt. Wanneer het wordt toegepast op de industriële site, geconfronteerd met slechte werkomstandigheden, ernstige interline-interferentie, enz., Zal dit onvermijdelijk de betrouwbaarheid verminderen. In de productieomgeving moet het industriële netwerk een goede betrouwbaarheid, herstelbaarheid en onderhoudbaarheid hebben. Dat wil zeggen, als een component in een netwerksysteem faalt, zal dit niet leiden tot het crashen en instorten van applicaties, besturingssystemen of zelfs netwerksystemen.
SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO .., LTD.
Na meer dan tien jaar ontwikkeling, Huawei en ZTE, heeft het bedrijf zelf optische communicatienetwerkproducten ontwikkeld, geproduceerd en verkocht. De verkoop van producten bestrijkt het hele land en blijft diep gaan; Om het concurrentievermogen van het product te behouden, de maximaal mogelijke serviceklanten te bieden en aan de eisen van de klant te voldoen. bel op +86 -19925421817

Een paar:Snelle ontwikkeling van optische communicatie Volgende:Routers als schakelaars