Kenmerken van industriële Ethernet-technologie

- Feb 13, 2017-

Industriële Ethernet-technologie met een lage kosten, betrouwbare, hoge snelheid, rijke hardware en software producten en is wijd gebruikte en ondersteunde technologie voordelen, één van de meest populaire vormen van communicatie-netwerken geworden. Ethernet gekomen in de afgelopen jaren, met de ontwikkeling van netwerken, het controlegebied, met vorming van een nieuwe Ethernet netwerk besturingstechniek. Dit is voornamelijk te wijten aan industriële automatiseringssystemen om de verdeling van de ontwikkeling, intelligente controle, open en transparante communicatieprotocol is een onvermijdelijke eis. Ethernet-technologie op het gebied van industriële controle en haar technische voordeel is duidelijk:

(A) Ethernet is open, alle-digitale netwerk, volg de netwerk Internet Protocol-apparaten van verschillende fabrikanten kunnen gemakkelijk worden bereikt.

(B) Ethernet om naadloze connectiviteit van industriële controle netwerk en informatienetwerk, ondernemingsniveau beheer en controle integratie van open netwerken.

(C) hardware en software kosten is laag, als gevolg van de Ethernet technologie is zeer volwassen, zeer gewaardeerd door fabrikanten van hardware en software die Ethernet ondersteunt en breed gesteund, er zijn vele soorten softwareontwikkelingsomgevingen en hardwareapparaten voor gebruikers om te kiezen.

(D) hoge snelheid, met de uitbreiding van de onderneming informatie systeem en complexiteit toenemen, de vraag voor informatie is groeiende, en soms zelfs eisen dat transmissie van audio, video, gegevens, huidige Ethernet verkeer tarief 10M, 100M snelle Ethernet begon sterk, Gigabit Ethernet-technologie heeft gerijpt, 10G Ethernet wordt ook bestudeerd, het veel sneller dan de veldbus tarief.

(V) duurzame ontwikkelingspotentieel, in deze tijd van verandering, enterpriseand #39; s overleving en ontwikkeling hangt voor een groot deel zal, in een snelle en efficiënte communicatie netwerken, een snellere ontwikkeling van informatie-en communicatietechnologie en meer volwassen en dus zorgen voor dat de Ethernet-technologie blijft om verder te gaan.


Een paar:Industriële Ethernet systemen Volgende:Belangrijke industriële Ethernet-prestaties