Analyse van de industriële Ethernet

- Feb 13, 2017-

⑴ in traditionele industriële industriële Ethernet in de alinea van de bovenste en onderste netwerk met behulp van verschillende van overeenkomst kan niet wederzijdse werking, dus gebruik een toepassingslaag-firewall voorkomen dat externe van onrechtmatige toegang, maar industriële Ethernet zal instellen laag en beheer layer-verbinding omhoog, lid van de bovenste en onderste netwerk met behulp van dezelfde overeenkomst, heeft wederzijdse werking seks, dus met behulp van twee niveau firewall, tweede niveau van de firewall van het interne netwerk schild van illegale toegang en distributie verschillende toestemming juridische gebruiker van verschillende toegestaan. Kan ook worden aangepast volgens het logboek filteren en login-beleid.

Rechten van beheersmaatregelen moeten worden genomen, op basis van de toegewezen machtigingen en machtigingen kunnen worden toegewezen volgens de werking. Toepassing fabrieken zeer professionele, rechtenbeheer kunt effectief voorkomen dat niet-geautoriseerde bewerkingen. En belangrijke toegang beperken workstationand #39; s werkend systeem en ingebouwde apparatuur managementsysteem moet een record van de review-functie, automatisch records apparaat parameters wilt wijzigen: wie het heeft gewijzigd, de reden voor deze verandering, de parameters wijzigen vóór en na, zodat het goed worden gedocumenteerd.

B kan worden gebruikt bij de toepassing van industriële Ethernet sleutel naar codering als een manier om diefstal te voorkomen. Er zijn hoofdzakelijk twee soorten cryptosystemen: symmetrische ciphers en asymmetrische cryptografie. Symmetrische cryptosystemen codering en decodering beide zijden gebruik dezelfde toets en de toets geheim, omdat sleuteldistributie moet zijn afgelopen voordat de mededeling, waarin deze verbinding is niet veilig. Asymmetrische cryptografie, omdat industriële Ethernet verzenden van periodieke berichten, dus met behulp van deze methode van codering is vrij snel. Voor industriële Ethernet is haalbaar. Ook de toegang tot externe knooppunten te voorkomen.

⑶ real-time industrieel Ethernet wordt voornamelijk bepaald door de volgende garantie: beperkingen op industriële Ethernet communicatie belasting, 100 M fast Ethernet technologie wordt gebruikt ter verbetering van de bandbreedte, switched Ethernet-technologie en full-duplex scherm natuurlijke CSMA/CD-communicatiemechanisme. Met de opening van de onderlinge koppeling van netwerken en de invoering van het automatiseringssysteem voor een groot aantal technologie, samen met het TCP-protocol zelf open en eindeloze netwerk virus en middelen van de aanval, netwerkbeveiliging kan een uitstekende probleem op het gebied van industriële Ethernet real-time worden.


Een paar:Communicatie terminologie en communicatiestandaarden Volgende:Industriële Ethernet systemen