Voordelen van PoE + -schakelaars

- Sep 27, 2019-

(1) Hoger vermogen: PoE + -schakelaars kunnen tot 30 W stroom per poort leveren, terwijl PoE-schakelaars tot 15,4 W stroom per poort kunnen leveren. Het minimale beschikbare vermogen op de voedingsapparatuur van de PoE-schakelaar is 12,95 W per poort, terwijl het minimale beschikbare vermogen op de PoE + -schakelaar 25,5 W per poort is.

(2) Compatibiliteit is sterker: PoE- en POE + -schakelaars verdelen vermogensniveaus van 0-4 afhankelijk van hoeveel vermogen ze nodig hebben. Wanneer een voedingsapparaat is aangesloten op een voedingsapparaat, levert het zijn categorie aan het voedingsapparaat, zodat het voedingsapparaat hiervoor de juiste stroom kan leveren. De apparaten van de eerste laag, de tweede laag en de derde laag hebben respectievelijk een zeer laag vermogen, een laag vermogen en een gemiddeld vermogen nodig, terwijl de vierlagige (PoE +) schakelaars veel vermogen nodig hebben en alleen compatibel kunnen zijn met PoE + -voedingsapparaten.

(3) Verdere kostenreductie: het is eenvoudiger voor PoE + om met gewone Ethernet-interfaces te werken met standaardbekabeling (Cat 5), dus er zijn geen "nieuwe lijnen" nodig. Dit betekent dat bestaande netwerkbedradingsinfrastructuur kan worden gebruikt zonder dat hoogspanningsnetvoeding of afzonderlijke stroomaansluitingen voor elke ingebouwde switch nodig zijn.

(4) Krachtiger: PoE + gebruikt alleen CAT5 (die acht interne draden heeft, vergeleken met vier CAT3-draden), wat de mogelijkheid van impedantie en stroomverbruik vermindert. Bovendien biedt PoE + netwerkbeheerders de mogelijkheid om meer functies te bieden, zoals het bieden van nieuwe externe stroomdiagnostiek, statusrapportage en energiebeheer voor apparaten voor stroomvoorziening (inclusief externe stroomcyclus voor ingebouwde schakelaars).

Het bovenstaande is het verschil tussen PoE-schakelaar en PoE + via de bovenstaande inleiding, u moet het verschil tussen de twee begrijpen. Kortom, PoE-schakelaars en PoE + -schakelaars kunnen stroom leveren voor netwerkschakelaars zoals netwerkcamera's, AP- en IP-telefoons, en hebben een hoge flexibiliteit, stabiliteit en anti-EMI-mogelijkheden.


Een paar:Een korte introductie tot de rol van OLT Volgende:Functie van OLT