Voordelen bij het gebruik van industriële schakelaars

- Jul 08, 2019-

Industriële niveauschakelaars, ook bekend als industriële Ethernet-schakelaars, zijn Ethernet-schakelapparaten die worden gebruikt op het gebied van industriële besturing. Met de populariteit van IP-technologie in het verkeersbewakingssysteem is een intelligent netwerkbeheersysteem ontstaan en zijn intelligente POE-switches van industriële kwaliteit ook veel gebruikt
PoE hoeft alleen een kabel te installeren en te ondersteunen, wat eenvoudig is en ruimte bespaart, en het apparaat vrij kan bewegen (eenvoudig en handig).
Kostenbesparingen. Veel live-apparaten, zoals videobewakingscamera's, moeten worden geïnstalleerd op plaatsen waar het moeilijk is om wisselstroomvoedingen in te zetten. PoE bespaart kosten en tijd door de noodzaak voor dure voedingen en de tijd die nodig is om voedingen te installeren te elimineren.
Industriële schakelaars hebben de volgende superieure eigenschappen:
1, snelle redundantie
De industriële niveauschakelaarproducten kunnen een snel redundant netwerk vormen en de industriële niveauschakelaar heeft een zelfherstellende tijd van minder dan 10 milliseconden.
Commerciële producten kunnen ook redundante netwerken vormen, maar het STP-protocol moet worden gestart zodat de redundante tijd 10 tot 30 seconden bereikt, zodat het niet kan worden gebruikt in een industriële omgeving.
2, anti-verstoring van toepassing op ruwe omgeving
Schakelaars van industriële kwaliteit kunnen in zware elektromagnetische omgevingen werken en hebben een hoog niveau van bescherming in gegevenspoorten zoals bliksembeveiliging, snelle pulsgroepen en statische elektriciteit, terwijl commercieel gebruikte producten niet beschikbaar zijn.
3, goede temperatuurkenmerken & amp; Installatiemodus Flexibiliteit
Schakelaars van industriële kwaliteit hebben goede temperatuurkenmerken en schakelaars van industriële kwaliteit zijn ontworpen met een brede temperatuur. Bedrijfstemperatuur: -45 ~ 75 ° C Opslagtemperatuur: -45 ~ 85 ° C, om te voldoen aan de vraag naar stabiliteit onder barre weersomstandigheden. De POE-schakelaar heeft de AF-standaard en de bij-standaard. De at heeft een hogere stroomvoorziening dan de AF. Over het algemeen is de standaard compatibel met de AF-standaard en ondersteunt deze de standaard.
Eindapparatuur van PoE-voeding levert alleen de apparatuur die moet worden geleverd. Alleen wanneer de te leveren apparatuur is aangesloten, krijgt de Ethernet-kabel spanning, waardoor het risico op lekkage op de lijn wordt geëlimineerd. (Veiligheid)
SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO ... .. .. .., LDD is gevestigd in de wetenschappelijke onderzoeksbasis van Shenzhen, Shenzhen University City. Het brengt een groep jongeren samen met professionele kennis en is geworteld in Shenzhen. Het richt zich op het onderzoek naar en de ontwikkeling van producten voor de overdracht van optische vezeltechnologie en streeft ernaar dat SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO. ... .. .. LTD-producten een bekend merk in China zijn geworden. De producten omvatten optische vezelzendontvangers, EPON-systemen, Ethernet-schakelaars, EOC, POE-schakelaars, optische vezelschakelaars, industriële Ethernet-schakelaars, CWDM, video optische terminals en andere toegangsapparaten voor optische vezeloverdracht. Bel op +86 -19925421817

Een paar:PoE-schakelaar Breed toepassingsgebied Volgende:Industriële internetbeveiliging is het leven is geen spel