Gigabit Fiber naar koper Converter

Gigabit Fiber naar koper Converter

Beschrijving Deze Gigabit Media Converter ondersteunt twee soorten netwerk verbinding met het medium, zoals 1000Base-T- en 1000Base-SX / LX vezel. Media conversieprogramma's worden gebruikt een soort media signaal omzetten in andere gelijkwaardige typen, waarmee de twee segmenten worden gemakkelijk en goedkoop aangesloten...

Productdetails

Beschrijving

Deze Gigabit Media Converter ondersteunt twee typen verbinding netwerkmedia, zoals 1000Base-T- en 1000Base-SX / LX vezel. Media conversieprogramma's worden gebruikt om één type media signaal converteert naar gelijkwaardige andersoortige, waarmee de twee segmenten gemakkelijk en goedkoop worden aangesloten. Het conversieprogramma kan worden gebruikt als een zelfstandige eenheid of als een dia-module voor een 19-inch converter rek voor een centrale bekabeling hub.

Functie

Gebruik gigabit media converter om uit te breiden van Gigabit Ethernet-verbindingen over lange afstanden. Het apparaat zet Gigabit Ethernet signalen in optische signalen uit te breiden van de netwerkverbinding door de ruggengraat van de vezel. Het is uitgerust met een multimode-transceiver die op 850 nm en kan opereert worden zoveel 1804' (550 m). Het apparaat is gehuisvest in een metalen omhulsel om betrouwbare prestaties en schaalbaarheid tussen externe locaties. Het kenmerkt ook automatische MDIX, 9K jumbo frames en Link-fout doorgeven (LFP). Installatie is zeer eenvoudig omdat het is een plug-and-play-apparaat. Zodra setup voltooid is, kunt u installeren in een verscheidenheid van opties en controle uitvoeren met de LEDs.

Foto

gigabit media converter OFS-GS-15.jpg

Hot Tags: Gigabit fiber naar koper converter, China, fabriek, leveranciers, fabrikanten
Een paar:Gigabit Media Converter enkelvoudige modus Volgende:Gigabit Fiber Media Converter

Onderzoek