XFP Optisch Module Overzicht

- Jul 09, 2019-

De XFP-snelheid is 10 G en is een gestandaardiseerd pakket van seriële optische zendontvangermodules. Het voldoet volledig aan de volgende normen: 10G glasvezelkanaal, 10G Ethernet, SONET / OC -192 en SDH / STM -64.
De XFP optische module wordt hoofdzakelijk gebruikt voor optische vezeloverdracht van datacommunicatie en telecommunicatienetwerken.
De XFP-module is een hot-plug, serieel-seriële optische transceiver die een klein gedeelte van een printplaat in beslag neemt en SONET OC-192, 10 Gbps Ethernet, 10 Gbps glasvezelkanalen en G. 709-verbindingen kan ondersteunen.
XFP is een gestandaardiseerd pakket van seriële 10G optische transceivermodules. Het is onafhankelijk van het protocol en voldoet volledig aan de volgende normen: 10G Ethernet, 10G glasvezelkanaal, SONET / OC -192 en SDH / STM -64.
De XFP-optische zendontvangermodule wordt gebruikt voor glasvezelverbindingen met datacommunicatie en telecommunicatienetwerken en heeft het voordeel dat deze kleinere pinnen heeft dan andere 10G optische repeaters (zoals XENPAK, X2). De elektrische interface van het moederbord is een gestandaardiseerde 10G seriële interface genaamd XFI.
SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO .. .. .. .. .. .. .. Na meer dan een decennium van ontwikkeling heeft de LDD zijn eigen ontwikkelingsrichting vastgesteld en zijn eigen toonaangevende producten in de industrie gespeeld. Het bedrijf streeft naar een uitstekende productkwaliteit, hanteert een servicebeleid dat de klanttevredenheid verhoogt, de innovatie continu verbetert en houdt zich aan een solide en pragmatische bedrijfsfilosofie. Terwijl we ernaar streven een professioneel R & D-productieteam en verkooppersoneel op te bouwen; In het product apparatuur, ook een perfect detectiesysteem; Voer 100% verouderingstest uit voor elk fabrieksproduct.

Een paar:Wat is het verschil tussen gbon en epon? Volgende:Ontwikkeling van POE-technologie