Waarom is de spanning van de PoE-stroom ingesteld op 48 volt?

- Aug 22, 2017-

Hoewel PoE-stroomvoorziening handiger is, is het gebruik van meer mensen, maar geschat dat veel mensen en ik graag, waarom de voedingsspanning 48V is en erg verward. Als u anderen vraagt, zullen anderen direct antwoorden dat is de industrie standaard van de PoE, waarom zou de voorziening voor 48V? Focus op POE Switch apparatuur onderzoek en ontwikkeling van Fongrunda technologie om kort uit te leggen.

In feite is het vroegtijdige identificatie van PoE-stroomvoorzieningsnormen er argumenten geweest, waarbij de voedingsspanning precies is ingesteld op hoeveel meer passend. Later, constante discussie en onderzoek, is de spanning ingesteld op 48V, ook in de fluctuatie mogelijk, dat wil zeggen de voedingsspanning tussen 44-57v. Dus waarom niet 40V of 60V?

Mensen die weten over Poe's kracht weten dat het via een kabel is, dat wil zeggen het stroomsignaal en datasignaal in de netkabeloverdracht naar het andere uiteinde van het apparaat, als de voedingsspanning niet genoeg is of de spanning 40V is, zal ervoor zorgen dat de transmissieafstand van de datasignaal sterk afneemt, misschien slechts 30 meter, 40 meter. En aangezien het gebruik van Poe zeker voor het gemak van de hoop van overdracht verder weg is, kan de voedingsspanning niet te laag zijn.

Sindsdien is het een beetje hoger. 60V is goed, er wordt geschat dat sommige mensen geloven dat hoe hoger de spanningstransmissie des te hoger moet zijn. Maar vergeet niet de netwerkkabel, hoeveel het kan weerstaan. De netwerkkabel heeft stroom na stroomtoevoer, hoe groter de stroom, hoe groter de kabelsterkte, indien meer dan 2 A, zijn er problemen of gevaren. Net als de draad in ons huis, als de lijn zelf erg klein is, maar verbonden is met de kracht van een zeer grote elektrische apparaten, dan is de mogelijkheid om de verbrande draden te bewaren. Terug naar de Poe voeding, de spanning kan natuurlijk niet zo groot zijn, neem 48V om meer eclectisch te zijn.


Een paar:POE macht levering principe en macht levering proces Volgende:Hoe wordt de Poe power switch aangesloten op een netwerkkabel?