Welke ONU-apparatuur is beter voor bewakingssysteem

- Aug 22, 2019-

Welke ONU-apparatuur is beter voor bewakingssysteem

Tegenwoordig worden in sociale steden bewakingscamera's geïnstalleerd in bijna elke hoek. We zien verschillende bewakingscamera's in veel woongebouwen, kantoorgebouwen, winkelcentra, hotels en andere plaatsen om illegale activiteiten te voorkomen.

Met de gestage ontwikkeling van economie en wetenschap en technologie, wordt het bewustzijn van mensen over beveiligingsmonitoring voortdurend verbeterd, waardoor elke plaats nodig is om beveiligingsmonitoring te hebben. Vanwege de complexiteit van stedelijke ontwikkeling kan het traditionele toegangscontrolesysteem echter niet volledig aan de vereisten voldoen en is het PON-netwerktoegangscontrolesysteem geleidelijk populair.

Als een belangrijk toegangsapparaat in het PON-systeem is de keuze voor ONU erg belangrijk. Dus welke ONU is beter, hoe te kiezen?

ONU is de clientapparatuur van de PON-applicatie en de noodzakelijke hoge bandbreedte en kosteneffectieve eindapparatuur voor de overgang van "Copper Cable Age" naar "Optical Fiber Age". Het speelt een belangrijke rol in de netwerkbouw.

ONU is een optische netwerkeenheid, die een enkele optische vezel gebruikt om verbinding te maken met OLT en gegevens, spraak, video en andere diensten levert. Het is verantwoordelijk voor het ontvangen van gegevens die zijn verzonden door OLT, het reageren op opdrachten die zijn verzonden door OLT, het cachen van gegevens en het verzenden naar OLT. Het vereist een hoge gevoeligheid en is gemakkelijk te gebruiken.

ONU kan worden verdeeld in gewone ONU en ONU met PoE. De eerste is het meest voorkomende ONU-apparaat en de meest gebruikte ONU. De laatste heeft de functie van PoE, dat wil zeggen, het heeft verschillende PoE-interfaces, waardoor de bewakingscamera's naar behoren kunnen werken en de complexe voedingsbedrading kunnen verwijderen.

Naast POE-poorten is PON absoluut onmisbaar voor ONU met PoE. Via deze PON kan OLT worden verbonden om een PON-netwerk als geheel te vormen.

Momenteel wordt dit soort ONU met PoE begunstigd door toezichthoudende ingenieurs, zoals de ONU-prijs van SUSHAN VIDA is hoog, maar het lost veel onnodige omslachtige problemen op. Dus als het PON-netwerk wordt gebruikt in het bewakingsproject, kan ONU met PoE-functie worden geselecteerd.


Een paar:Hoe garandeert het EPON-systeem QOS? Volgende:D ifferences tussen SFP en SFP +