Welke soorten SFP-transceivers zijn er?

- Aug 16, 2018-

FP-transceivers komen in een verscheidenheid van verschillende zenden en ontvangen vormen, en gebruikers kunnen selecteren de juiste transceiver voor elke link om "optische prestaties" op basis van het type van vezel beschikbaar, zoals multimode-glasvezel of enkelvoudige modus glasvezel te bieden. Beschikbare optische SFP-modules worden algemeen ingedeeld in de volgende categorieën: MMF (SX) bij 850 nm golflengte / 550 m afstand, SMF (LX) bij 1310 nm golflengte / 10 km afstand, XD bij 1550 nm golflengte / 40 km afstand, 80 km afstand ZX, EX of EZX op een afstand van 120 km en DWDM. De SFP-transceiver biedt ook een koperen interface zodat host apparaten voornamelijk ontworpen voor fiber optic communicatie ook via UTP Netwerkkabels communiceren kunnen. Er zijn ook golflengte division multiplexing (CWDM) en single fiber "bilaterale" (1310/1490 nm golflengte omhoog/omlaag) SFP.

Commerciële SFP-transceivers zijn geschikt voor het leveren van tarieven tot 4,25 G bps. Verschillende pakketten van 10 Gbps zendontvangers zijn beschikbaar in XFP en een nieuwe variant "SFP +" dat is in principe identiek aan de SFP-pakket.

Fiber Optic Adapter.jpg

Een paar:Fiber optic patch snoer prestaties Volgende:Analyse van de zeven trends van industriële ethernet-toekomstige ontwikkeling