Wat is het verschil tussen een GPON en een kat?

- Jun 29, 2019-

GPON en EPON zijn optocat-terminals. De twee optocats zijn niet universeel en er is geen verschil.
Fotocamera's: optische modems, ook bekend als optische poorten met één poort, zijn een driedelige set optische vezeloverdrachtsapparaten die zijn ontwikkeld voor speciale gebruikersomgevingen. Ze bestaan uit verzenden, ontvangen, besturen, interfaces en voedingen. Het apparaat maakt gebruik van een grootschalige geïntegreerde chip, met eenvoudige schakeling, laag stroomverbruik, hoge betrouwbaarheid, volledige alarmstatusindicatie en perfecte netwerkbeheerfunctie.
Gewone katten: verwijst naar ADSL-katten, lichte katten: verwijst naar katten met PON optische vezel in het huis. Het fundamentele verschil tussen deze twee katten is dat er een is aangesloten op de telefoonlijn om het huis binnen te komen, en de stemscheider in lijn is met de breedband; PON Cat is de eindapparatuur ONU van EPON en GPON. Het kan eerstelijns telefonische spraakservice, breedband internettoegang en ITV digitale tv-service implementeren. Het kan worden gerealiseerd zonder scheidingstekens toe te voegen. Er zijn ook grote verschillen in bandbreedtecijfers. ADSL-katten kunnen alleen werken met een maximum van 6 Mbps beperkt door koperkabeltransmissie, en ONU Opticon-terminals kunnen door de gebruiker zelf met een maximum van 100 Mbps werken. De lijn ADSL is een koperen kabeltransmissie en het PON-apparaat is een vezeloptische transmissie. Daarom is het grootste verschil tussen lichte katten en gewone katten het verschil in transmissiesnelheid. De linkerkant van de foto is een lichte kat en de rechterkant is een gewone kat.

image GPON (Gigabit-Capable PON) -technologie is gebaseerd op de nieuwste generatie breedband passieve optische geïntegreerde toegangsnormen van de ITU-TG .984. X standaard. GPON heeft vele voordelen zoals hoge bandbreedte, hoge efficiëntie, grote dekking en rijke gebruikersinterface. Het wordt door de meeste operatoren beschouwd als een ideale technologie voor het bereiken van breedbandtoegang en uitgebreide transformatie van netwerkdiensten.

Een paar:GPON-normen en -typen Volgende:OLT, wat is er?