Wat is de eis van de standaard POE-voeding tot netwerkkabel?

- Nov 09, 2017-

Een netwerk (Internet of LAN) moet beschikbaar zijn voor het gebruik van POE macht.

Twee methoden van voedingsspanning van POE:

De POE standaard definieert twee methoden voor het overbrengen van gelijkstroom met een POE-compatibel apparaat via een ethernetkabel van de transmissie:

Tussentijdse overbruggen methode

Een soort mid span, bekend als de Tease-tussentijdse methode bridging maakt gebruik van een onafhankelijke Poe macht levering apparaat dat omspant de schakeloptie en een POE-compatibele terminal, meestal via een niet-actieve lijn die niet in een Ethernet-kabel wordt gebruikt voor het verzenden van gelijkstroom. Midspan PSE is een toegewijde macht beheer apparaat dat meestal samen met schakelaars komt. Het komt overeen met twee RJ45-aansluitingen per poort, met een korte lijn met de schakeloptie (hier verwijst naar de traditionele geen POE-functieknop), en het andere op het externe apparaat.

Einde overbruggen methode

Een andere methode is het overbruggen van het eind methode (einde-span), die is het integreren van de macht levering apparatuur in het signaal van de schakelaar op het einde van de uitvoer, die een geïntegreerde aansluiting geeft in het algemeen de inactieve pair en gegevens regel om te vermaken de dual power supply functie. De data lijn gebruikt het signaal isoleren transformator en maakt gebruik van de centrum-kraan te realiseren de DC voeding. Het kan worden verwacht dat eind-span snel zal worden bevorderd, dit te wijten aan het gebruik van Ethernet-gegevens en transmissie van een gemeenschappelijke gedragslijn is, waardoor de noodzaak om in te stellen van onafhankelijke transmissieleiding, die alleen 8-aderige kabel is en bijpassende standaard RJ-45-aansluiting is bijzonder belangrijk.

 


Een paar:Hebben niet-standaard en standaard POE-switches dezelfde voedingsspanning? Volgende:Hoeveel kernen levert de POE voor de netwerkkabel?