Wat is het verschil tussen een POE-switch en een POE voedingsmodule?

- Oct 21, 2017-

In het verleden zijn er twee belangrijke manieren apparatuur, namelijk gecentraliseerde macht leveringen en gedistribueerde voeding te leveren. Centrale voeding is vanaf de zelfde plek, gedistribueerde voeding is elke zich in de nabijheid van de installatielocatie te verkrijgen van de macht. Vanuit het oogpunt van anti-interferentie effect, gecentraliseerde voeding kan elimineren de invloed van de verschillende referentie-potentiëlen, de totale macht stroomonderbreking risico van gedistribueerde power supply is verspreid, maar er zijn nadelen van management ongemak, onderhoud is niet gemakkelijk en hoge kosten. Om de tekortkomingen van deze twee power supply-methoden te omzeilen, Poe ingevoerd de voeding.

Poe, Power verwijst naar de bestaande Ethernet-bekabeling infrastructuur zonder wijzigingen, met behulp van een standaard netwerkkabel te verstrekken van de gegevens op hetzelfde moment om macht, te leveren dus ervoor te zorgen dat de kabel in de Ethernet-eindapparatuur zoals IP telefonie, draadloze LAN access-point AP, veilige netwerkcamera's en andere ip-gebaseerde terminals doorgeven gegevens signalen waarbij DC power voor dergelijke apparaten.

poe power supply.png

Simpel gezegd, is Poe Power Supply een netwerk kabel zendvermogen en data, een tweeërlei gebruik, erg handig en snel.


Voordelen van Poe voeding

⑴ Omdat elk apparaat slechts een set van draden vereist, de bedrading van elk apparaat is eenvoudiger en goedkoper;

⑵ Elimineert AP sockets en adapters, waardoor de werkomgeving, veiligere, schonere en minder dure;

⑶ Integreert naadloos met standaard Ethernet- en Fast Ethernet standaard platforms;

(4) noodvoeding ervoor te zorgen dat de toegang tot de apparatuur levering AP te blijven voeding;

(5) de uitrusting beweegt gemakkelijk kan verplaatsen naar een lokaal gebiedsnetwerk lijn dat de plaats-de beweging heeft de minste invloed op de werkplek;

(6) tele-monitoring van apparaten aangesloten op Ethernet.

POE's algemeen gebruikte elektriciteitsinstallaties levering heeft Poe switch en Poe power supply module, hoewel zij het andere uiteinde van de kracht van netwerk apparatuur zijn kunnen leveren, maar er is een groot verschil, in de volgende afbeelding.

poe power supply-switch.png

DePOE-switchkan zelfstandig werken en kan zenden zowel gegevens als stroom signalen, en kan worden aangedreven door een verbinding met een apparaat dat macht vereist. De Poe voedingsmodule alleen de functie van de voeding heeft, maar geen gegevens de functie stuurt, daarom moet gebruiken met de schakeloptie, dit is hun wezenlijk verschil.

poe power supply module.png

De POE voedingsmodule is relatief eenvoudig, de prijs is veel lager dan de Poe-switch, maar van het gehele netwerk, de POE switch is handiger.

Een paar:Hoeveel camera's kan de POE switch leveren op hetzelfde moment? Volgende:Connector optimaliseert 400G data centrum prestaties