Wat is PLC Optical Splitter?

- Jul 17, 2017-

PLC Platte golfgeleider Type Optische splitter (plcsplitter) is een soort geïntegreerd golfgeleider optisch krachtverdelingsapparaat dat gebaseerd is op kwartsubstraten. Als optisch netwerkoverdrachtssysteem moet ook het optische netwerksysteem gekoppeld, vertakt en toegewezen worden, waardoor optische splitter nodig is om te realiseren .


Invoering

PLC Splitter is een van de belangrijkste passieve apparaten in de optische vezelverbinding, is een glasvezelopening met meerdere ingangsklemmen en meerdere uitgangsklemmen. Het is speciaal geschikt voor het aansluiten van de aansluitingen en aansluitapparaten in het passieve optische netwerk ( EPON, Gpon , Bpon, enz.) En het realiseren van de optische signaal shunt.


Classificatie

Kale vezel type, miniatuur (staal pijp / module) type, ABS box type, met tak type, pallet type, insert type, rack type., Enz.


Toepassing

Rack Type : geïnstalleerd in de 19-inch Olt-kast, in de glasvezeltak, is de installatie apparatuur een standaard digitale kast; Wanneer ODN op de tafel geplaatst moet worden.

ABS-doos : geïnstalleerd in het 19-inch standaardrek; In de optische vezelafdeling is de installatie-apparatuur de optische kabel aansluitdoos; Wanneer de optische vezeltak in de kamer staat, geeft de klant het apparaat aan om te installeren.

Bare Fiber Type : ① Het is geïnstalleerd in verschillende soorten pigtail box. ② is geïnstalleerd in verschillende soorten testinstrumenten en in WDM-systemen.

Tak Type : ① Het is geïnstalleerd in verschillende soorten lichtdistributieapparatuur. ② is geïnstalleerd in verschillende soorten licht testinstrumenten.

Miniatuur : ① geïnstalleerd in de kabelcontactdoos. De ② is geïnstalleerd in een module box. De ③ is geïnstalleerd in de bedradingdoos.

Invoerapparaat : Deze apparatuur wordt gebruikt in het FTTX-systeem, moet het toegangspunt van de gebruiker oplichten, de belangrijkste voltooiing in de gemeenschap of het opbouwen van de optische kabel op het einde, met optische vezel, open strippen, lassen, jumper, shunt en andere Functioneert, na het licht in de vorm van de toegang tot de eindgebruikers kabel.

Pallet type : Geschikt voor diverse soorten optische vezel splitter, golflengte multiplexer en andere geïntegreerde installatie.

Selectie van vezelverbindingen van hoge kwaliteit, adapters , laag inbrengverlies, hoog rendement verlies


Een paar:Inleiding tot PoE lijn stroomaansluiting Volgende:Het verschil tussen een industriële poe-switch en een gewone switch