Wat is een 5g-router en wat zijn de kenmerken ervan?

- Aug 21, 2019-

Wat is een 5g-router en wat zijn de kenmerken ervan?

Tegenwoordig is de frequentieband die wordt gebruikt door de algemene 150M-router 2.4Hz, 5G is 5Hz, ook bekend als de algemene Gigabit draadloze router. Het voordeel van 5G-band is daarentegen een sterkere anti-jamming. Het signaal is stabieler. Het bereik van de dekking is breder. Bovengrens knelpunt datatransmissie hoger is.

Kenmerken van 5g router

image

1. Anti-jamming is goed, omdat de signaalenergie van de 5G-band groot is, maar de dekking is zwak, dat wil zeggen de dekking van een grote kamer, die een grote impact heeft op de muurovergang, wat leidt tot de interferentie tussen wederzijdse routers is klein en het gebruikte signaal is anders dan de bestaande 2,4G-routersignaalband, dus het signaal is zeer stabiel.

2. De transmissiesnelheid is snel. Als het huis 100 Mb breedband is, wordt, nadat de router is ingeschakeld voor 5G, de mobiele telefoonverbinding gemeten door snelheidsmeetsoftware, waardoor de verzwakking van het netwerksignaal en het draadloze signaal wordt geëlimineerd en de gemeten netwerksnelheid kan meer dan 10 Mbps bereiken van downloaden. Het signaal van 2,4 G is 4 tot 6 MHz. Natuurlijk heeft het thuis iets met breedband te maken. Als de breedband meer dan 200 Mbp is, wordt aangenomen dat de 5G-snelheid sneller zal zijn en dat het 2,4G-signaal zijn piek heeft bereikt.

3. Vereisten voor het ontvangen en verzenden van apparatuur. Sommige oude mobiele telefoons en notebooks ondersteunen bijvoorbeeld geen 5G draadloze ontvangende apparaten, dat wil zeggen, de router heeft 5G geopend, u kunt het signaal niet vinden, u moet een speciale draadloze netwerkkaart kopen.


Een paar:Kenmerken van GPON Technology-2 Volgende:Netwerk POE Switch-producten