De netwerk-router en switch-technologie

- Feb 13, 2017-

Algemeen zakelijk gebruik van Ethernet switch netwerk is onderverdeeld in twee hoofdklassen, een protocol conversieprogramma's gebruikt in Ethernet switch toegangslijn; de tweede is kaal vezel direct verhuurd. In het bijzonder in categorie IV netwerk, kunt Selecteer de drie-laag schakelaar alleen configureren een eenvoudige dynamische routerings protocollen, eenvoudige beleid routering, QoS, en eenvoudige toegang besturingsmogelijkheden en deze locatie de vereisten voor de functionaliteit van apparaten en meer, met behulp van een Ethernet-switch netwerk moeten zich bewust zijn van de volgende problemen.

(1) veiligheid

Nu online meer en meer virussen, netwerk virus en grotere verliezen, uitvoer van een netwerkapparaat geen heeft zijn bepaalde firewall-functies ondenkbaar. Low-end schakelaars Basic Firewalleigenschappen, ACL-access control-functie is slecht, terwijl voor de router, en zelfs de laagste-end routers kunnen ondersteunen op basis van een stateful ACL-besturingselement, kunt u gebruikers om te filteren op basis van typen en kenmerken van netwerkconfiguratie virus, kunt u ook het maximum aantal koppelingen voor elk IP-adres om te voorkomen dat abnormale beperken.

(2) operationele ondersteuning flexibiliteit

Sommige webservers binnen het netwerk moet niet-symmetrische toegangscontrole, die alleen aan de buitenkant van de toegang wordt geaccepteerd vragen maar kunnen geen verzoeken of met het Internet, dit zal helpen voorkomen dat de server wordt gebruikt als een hacker tool of veroorzaakt lekken. Router op basis van de ACL-configuratie om te bepalen van de status van sessies, waardoor het niet alleen in; en low-end schakelt omdat alle pakketten binnen de ASCI te voltooien, is het onmogelijk om de uitvoering van dit bedrijf.


Een paar:No Volgende:Optische vezel ontwikkeling