Het verschil tussen een industriële poe-switch en een gewone switch

- May 11, 2017-

Industriële PoE-schakelaar ondersteunt de voeding van de schakelaar, en de gewone schakelaars vergeleken met de ontvangstterminal (zoals AP, digitale camera, enz.) Hoeven niet meer stroomverbruik te hebben, het hele netwerk is betrouwbaarder. Industriële PoE switches in de toepassing van netwerk video surveillance, met onze duurzame en snelle economische ontwikkeling, beveiliging technologie markt is volledig ontwikkeld. Verschillende technologieën die worden gebruikt in beveiligings- en technische faciliteiten, om de sociale orde te behouden en de veiligheid van mensen te beschermen, hebben een belangrijke rol gespeeld, die het meest gebruikt wordt. De ontwikkeling van langere tijd is het videobewakingssysteem.


POE staat ook bekend als LAN-voedingssystemen of actieve Ethernet, en wordt soms enkel aangeduid als Ethernet-voeding. Dit is de laatste standaardspecificatie voor gelijktijdige overdracht van data en elektriciteit via bestaande standaard Ethernet-transmissiekabels en onderhoudt Ethernet-systeem en Gebruikerscompatibiliteit.


Wat een betere switch is, u kunt via de gebruikersinterface voor elke PoE-poort en de volledige voeding van het apparaat voor gemakkelijk beheer, en de prijs is zeer competitief!

POE-schakelaar en gewone schakelaar , dan is de PoE-schakelaar van industriële kwaliteit in aanvulling op de gewone schakelaar met de transmissiefunctie, maar ook aan het andere uiteinde van de netwerkapparatuur om de voedingsfunctie te leveren. Bijvoorbeeld, er is een digitale bewakingscamera (de stroom moet goed werken), geen stroomvoorziening, maar via de netwerkkabel die is aangesloten op de gewone schakelaar, in welke geval de camera niet werkt. Als de camera niet is aangesloten op de voeding, maar zijn transmissie kabel is aangesloten op de POE schakelaar, dan kan deze camera goed werken.


Een paar:Wat is PLC Optical Splitter? Volgende:PoE schakelt de stroomvoorzieningsbereik in