Leer je hoe je EPON- en GPON-terminalinstellingen van het optische netwerk moet lezen

- Jul 04, 2019-

Gpon en epon zijn vergelijkbaar en twee verschillende technologieën. Hun transmissieverbindingen hebben hetzelfde medium en de twee apparaten zijn verschillend. Vanuit het oogpunt van de klant kan het model van de lichtkat worden gezien. Net als de D420 zijn de f420 en dergelijke epon. De lichte kat vergelijkbaar met de e8-c is gpon, zoals 8120, f620 en F660.
Dit artikel introduceert voornamelijk de optische netwerk-EPON- en GPON-terminalinstellingen. Eerst introduceert het wat het optische cat-eindapparaat is. Ten tweede beschrijft het de handleidingen van de stappen voor het instellen van de EPON- en GPON-terminal.
Inleiding tot de eindapparatuur van Bare Cat
Fotocamera's: optische modems, ook bekend als optische poorten met één poort, zijn een driedelige set optische vezeloverdrachtsapparaten die zijn ontwikkeld voor speciale gebruikersomgevingen. Ze bestaan uit verzenden, ontvangen, besturen, interfaces en voedingen. Het apparaat maakt gebruik van een grootschalige geïntegreerde chip, met eenvoudige schakeling, laag stroomverbruik, hoge betrouwbaarheid, volledige alarmstatusindicatie en perfecte netwerkbeheerfunctie.
Gewone katten: verwijst naar ADSL-katten, lichte katten: verwijst naar katten met PON optische vezel in het huis. Het fundamentele verschil tussen deze twee katten is dat er een is aangesloten op de telefoonlijn om het huis binnen te komen, en de stemscheider in lijn is met de breedband; PON Cat is de eindapparatuur ONU van EPON en GPON. Het kan eerstelijns telefonische spraakservice, breedband internettoegang en ITV digitale tv-service implementeren. Het kan worden gerealiseerd zonder scheidingstekens toe te voegen. Er zijn ook grote verschillen in bandbreedtecijfers. ADSL-katten kunnen alleen werken met een maximum van 6 Mbps beperkt door koperkabeltransmissie, en ONU Opticon-terminals kunnen door de gebruiker zelf met een maximum van 100 Mbps werken. De lijn ADSL is een koperen kabeltransmissie en het PON-apparaat is een vezeloptische transmissie. Daarom is het grootste verschil tussen lichte katten en gewone katten het verschil in transmissiesnelheid. De linkerkant van de foto is een lichte kat en de rechterkant is een gewone kat.
GPON (Gigabit-Capable PON) -technologie is gebaseerd op de nieuwste generatie breedband passieve optische geïntegreerde toegangsnormen van de ITU-TG .984. X standaard. GPON heeft vele voordelen zoals hoge bandbreedte, hoge efficiëntie, grote dekking en rijke gebruikersinterface. Het wordt door de meeste operatoren beschouwd als een ideale technologie voor het bereiken van breedbandtoegang en uitgebreide transformatie van netwerkdiensten.
SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO .., LTD.
Houd u aan het serviceniveau van "Quality First, Customer First", welkom om te bellen, bellen op +86 -19925421817

Een paar:Toepassing van in een rek gemonteerde externe vezelversterker Volgende:Glasvezel, optische module en optische interface veelgebruikte kennisafwerking (de derde kennis van optische vezels)