Praten over het zicht op POE Switch

- Dec 11, 2017-

poe switch.jpg

POE (power over Ethernet) verwijst naar de overdracht van datasignalen voor sommige op IP gebaseerde terminals (zoals IP-telefoons, draadloos LAN toegangspunt APS, netwerkcamera's, enz.) Terwijl de bestaande Ethernet CAT.5-bekabelingsinfrastructuur niet wordt gewijzigd. Het kan ook gelijkstroomtechnologie voor dergelijke apparatuur bieden. Het is een switch die ethernetvoeding ondersteunt.

1. Voeding Standaard

Internationale normen: POE-switchpoort ondersteunt uitgangsvermogen tot 15,4 W of 30 W, in overeenstemming met de IEEE802.3AF / 802.3AT-standaard, via de kabelvoeding naar de standaard Poe Terminal-apparatuur, waardoor de extra vermogensbedrading wordt geëlimineerd; IEEE De 802.3AF-standaard is een nieuwe standaard voor Poe op basis van het Ethernet-voedingssysteem, dat de standaard van directe voeding via de netwerkkabel op basis van IEEE 802.3 verhoogt, en het is de uitbreiding van de bestaande Ethernet-standaard, en ook de eerste internationale standaard op de distributie. De IEEE 802.3AT-standaard is in 2005 ontwikkeld en in 2009 gepromulgeerd. 802.3AT standaard uitgangsvermogen tot 30W, door het vermogen beschikbaar tot het einde van 25.5W.

2. POE-schakelaar werkproces :

A, Testen: in eerste instantie voert de Poe-schakelaar een zeer kleine spanning uit op de poort totdat hij detecteert dat de kabelaansluiting is verbonden met een IEEE802.3AF-compatibel, elektrisch beëindigd apparaat.

B, PD Apparatuurclassificatie: wanneer de PD van het apparaat wordt gedetecteerd, kan de POE-schakelaar het PD-apparaat classificeren en het vermogensverlies bepalen dat vereist is voor het PD-apparaat .

C, Start de voeding: in een instelbare tijd (over het algemeen minder dan 15 μs) opstartperiode, startte de Poe-switch van laagspanning naar PD-apparatuur tot 48V DC voeding.

D, Voeding: voor PD-apparatuur om stabiele en betrouwbare 48V DC-voeding te bieden, voldoet het PDS-apparaat niet aan het stroomverbruik van 15,4 W.

E, Uitschakelen: als het PD-apparaat de verbinding met het netwerk verbreekt, zal de Poe-schakelaar snel (doorgaans binnen 300 ~ 400ms) stoppen met het voeden van het PD-apparaat en het detectieproces herhalen om te detecteren of de kabelaansluiting is verbonden met het PD-apparaat.

3. Wat is het verschil tussen de POE-schakelaar en de traditionele schakelaar ?

Over het algemeen heeft de POE-schakelaar niet alleen de overdrachtsfunctie van de gewone switch, maar ook voeding voor de terminal (zoals AP, digitale camera, enz.).

Bijvoorbeeld een digitale bewakingscamera (die stroom nodig heeft om goed te functioneren), geen stroomtoevoer, maar een kabel aangesloten op een gemeenschappelijke schakelaar, in welk geval de camera niet werkt. Als de camera niet is aangesloten op de voeding, maar zijn transmissienetwerkkabel op de POE-schakelaar, zal de camera goed kunnen werken. (ervan uitgaande dat de camera een ondersteuning voor de camera van Poe moet zijn, als dat niet het geval is, moet je de scheidingsdoos gebruiken)

4. Voordelen van POE Switch :

De voordelen van de POE-switch hoeven niet één voor één te worden herhaald: eenvoudige bedrading, geen netsnoer nodig, kostenbesparingen (draadkosten, handmatige bekabelingskosten), onderhoud van late fouten is eenvoudig, enzovoort.

PS: De POE-switch op de markt is verdeeld in standaard en niet-standaard: de standaard POE-switch ondersteunt IEEE802.3AF / 802.3AT standaard, de Poe-switch vermeld in de eerste is de verwijzing naar de standaard Poe-schakelaar, het detecteert of de verbonden netwerkapparaat heeft een elektrisch einde van een Poe. Als er een stroomvoorziening is, als er geen stroomvoorziening is, alleen om gegevensoverdracht te bieden; Bijvoorbeeld, de POE-schakelaar van OPTFOCUS, er zijn veel typen, naast het aantal schakelpoorten, kan er op de optische poort gesuperponeerd worden (om het gebruik van de optische zendontvanger te doen), Tegelijkertijd is er een door het web beheerde POE-schakelaar (voedingspoort kan afzonderlijk worden ingesteld schakelaar, uitgangsvermogen, prioriteit, etc.).

Niet-standaard Poe-schakelaars worden eigenlijk gedefinieerd door elk bedrijf, verplichte voeding, of de front-end apparatuur nodig is, zal worden gedwongen om stroom te leveren, kan de apparatuur beschadigen, dus wanneer de aankoop van Poe schakelaar, moet u de type Poe-schakelaar, uitgangsvermogen van de poort, het totale vermogen van de Poe-schakelaar, de bandbreedte van de achterplaat enzovoort.

poe switch.png

smart network switch.jpg

Een paar:Hoe te identificeren of een POE-schakelaar standaard Poe-voeding is Volgende:Populaire wetenschap 丨 Poe die dingen deel twee: standaard Poe-stroomtoevoerproces en het identificeren van niet-standaard Poe-producten