Overschakelen van netwerktechnologie

- Feb 13, 2017-

In 1993 weergegeven lokaal gebiedsnetwerk schakelapparatuur in 1994 gestarte switch netwerk technologie boom. In feite, schakelen is de kenmerken van een vereenvoudigde, lage prijs, hoge prestaties en hoge poort dichtheid switch producten, overeen met het complex switch-techniek voor het overbruggen van technologie de tweede laag in het OSI-referentiemodel. Net als bij bruggen, volgens een pakket in het MAC-adres van de schakelaar relatief eenvoudige informatie doorgestuurd. Het doorsturen besluit wordt geen rekening gehouden met andere informatie die diep verborgen in het Pack. Brug verschillende schakelaar voorwaartse vertraging is klein, die dicht bij een één local area network performance, veel meer dan gewone brug tussen Internet doorsturen van prestaties.

Switch-techniek kunt gedeeld- en toegewijde LAN segment bandbreedte aanpassing lijkt te verlichten van de informatiestroom tussen LAN knelpunten. Nu Ethernet, fast Ethernet-, FDDI- en ATM-technologieën van switches.

Gelijkaardig aan conventionele bruggen, de switch biedt vele netwerkfuncties. Overschakelen naar economische conflicten uw netwerk opsplitsen in kleinere domeinen, verstrekken van hogere bandbreedte voor elk werkstation. Protocol transparantie maakt de schakeloptie rechtstreeks in de softwareconfiguratie van de gemakkelijk te installeren multi protocol netwerk; schakelaars met behulp van bestaande kabels, repeaters, hubs, werkstations en netwerkkaarten, voorkomen hoge niveau hardware-upgrade; schakelaar aan werkstation is een transparant beheer van lage overhead, vereenvoudigt netwerk knooppunt verhogen, beweegt en verandert op de networkand #39; s operaties.

Speciaal ontworpen geïntegreerde schakelingen kunnen worden gebruikt om veel hoger dan conventionele bruggen operationele prestaties doorsturen van poorten switches met lijn tarief in alle parallelle informatie biedt. In theorie een enkele Ethernet-poort voor pakketten met 64 octetten, 14880bps-snelheid voor overdracht. Dit betekent dat een computer met 12 poorten, 6 kanaal parallelle ondersteuningsgegevens andquot; lijn rateandquot vloeien; de algehele doorvoer van Ethernet-switches moeten 89280bps (6 verkeersinformatie X14880bps/weg). ASIC-technologie maakt de warmtewisselaar in het geval van meer poorten tot deze prestaties punten de haven goedkoper dan traditionele bruggen.


Een paar:De volgende generatie (NGN) kern-soft-netwerkschakelaar Volgende:Beginsel van optische Switch technologie