Vertraging schakelen

- Sep 20, 2019-


Switchlatentie verwijst naar het tijdsinterval tussen de ontvangst van datapakketten van de switch en het begin van replicatie van datapakketten naar de bestemmingspoort.


Er zijn veel factoren die de vertragingsgrootte beïnvloeden, zoals doorstuurtechnologie, enzovoort. Schakelaars die gebruikmaken van doorstuurtechnologie hebben een vaste vertraging. Omdat de directe schakelaar de doorstuurrichting alleen bepaalt op basis van het bestemmingsadres, ongeacht de totale grootte van het pakket. Daarom is de vertraging vast, afhankelijk van de snelheid waarmee de schakelaar het bestemmingsadres interpreteert in de eerste zes bytes van het pakket.

image

Omdat de schakelaar die gebruikmaakt van opslag- en doorstuurtechnologie het volledige datapakket moet ontvangen voordat het het datapakket begint door te sturen, is de vertraging gerelateerd aan de grootte van het datapakket. Als het datapakket groot is, zal de vertraging groot zijn; als het datapakket klein is, zal de vertraging klein zijn. Gigabit-switches die gebruikmaken van direct forwarding-technologie hebben een vaste vertraging, omdat directe switches de doorstuurrichting alleen bepalen op basis van het bestemmingsadres, ongeacht de totale grootte van het pakket. Daarom is de vertraging ervan vastgesteld.


Omdat de switch die gebruikmaakt van opslag- en doorstuurtechnologie het volledige gegevenspakket moet ontvangen voordat het gegevenspakket wordt doorgestuurd, is het gegevenspakket groot en is de vertraging groot; het datapakket is klein, dan is de vertraging klein.


Een paar:Een korte introductie van de structuur en de belangrijkste technologieën van het GPON-systeem Volgende:Schakel stapel