Switch Application Data Center Network Gloeiend Nieuwe Twee Tips

- May 09, 2017-

Vandaag zijn er twee implementatie trends die de manier veranderen waarop u uw computermilieu bouwt en beheren. De ene is de white-box switch, die de kosten van netwerkcomponenten verlaagt terwijl de beschikbaarheid van netwerkbeheerders wordt verhoogd; De andere is superintegratie, door de gehele computermilieu als geheel om het beheer te vereenvoudigen.

 

Whiteboard-schakelaar

De white-box switch is een normale of kale metalen switch met een netwerk besturingssysteem geïnstalleerd. De kale metaal schakelaar biedt een open, standaard interface. Nu moet voldoen aan de interface van het verschillende netwerk besturingssysteem is ontworpen.

Whiteboard switches bieden de volgende voordelen: lagere prijzen en grotere flexibiliteit terwijl open, Intel-servers verminderen server kosten in vergelijking met eerdere eigen producten. De systeembeheerder kan de verwerkingssnelheid en geheugencapaciteit van de server selecteren om aan de eisen te voldoen, of u kunt ervoor kiezen om Windows of een andere Linux-versie te installeren om te kunnen draaien.

Tegelijkertijd kan de netwerkbeheerder kiezen uit een van de fabrikanten om kale metalen schakelaars te leveren om aan de capaciteitsbehoeften van de schakelaar te voldoen, en selecteer dan een schakelaar om de interface van het netwerkbesturingssysteem te kunnen ontmoeten. Voor white-box switches kan het netwerk besturingssysteem een gratis versie of een besturingssysteem downloaden die wordt ondersteund door sommige leveranciers zoals Big Switch, Cumulus of Pica8.

 

Er is ook een optie voor Open Network Linux (ONL) software, dat een initiatief is om computergrojecten te openen. Hoewel ONL niet alle componenten bevat die nodig zijn voor een compleet besturingssysteem, biedt het een basisversie die ontwikkelaars kunnen gebruiken om systemen te ontwikkelen die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Elke chipverkoper biedt een scala aan chips met verschillende capaciteiten, met verschillende poorten en verschillende bandbreedte per band. Switch-fabrikanten combineren deze chips met componenten zoals processors, geheugen en netwerkinterfaces om een compleet systeem te maken. De overgrote meerderheid van de fabrikanten om een assortiment producten te leveren om de netwerkrand aan te passen aan de kern van de verschillende behoeften.

Netwerkbeheerders kunnen hardware rechtstreeks van de leverancier van onbeperkt metaalwisselaar aanschaffen en software daaraan toevoegen, of hardware, software, full-featured en ondersteunende systemen aanschaffen. In vergelijking met traditionele eigen switches biedt de diversiteit van hardware en software voor white-box switches bedrijven de mogelijkheid om hun kosten te verminderen en te profiteren van de veerkrachtige netwerken die ze bouwen.

 

Superfusie

Voor IT-operatie en onderhoudsmanagement is de aankoop van computer-, netwerk- en opslagapparaten en het integratiemanagement zeer complex geworden. Het hypermedia-systeem biedt alles wat nodig is voor computergebruik, opslag en netwerkbronnen als geheel. Alle componenten zijn al geconfigureerd en geïntegreerd, zodat de installatie heel eenvoudig is.

Het systeem kan worden beheerd door een enkele operator als een enkele console. Daarnaast kunnen virtuele machines snel worden gegenereerd, omdat ze geen compatibele opdrachten voor afzonderlijke componenten nodig hebben. Als de vraag stijgt, kan de beheerder extra middelen toevoegen door extra apparaten te kopen.

Na de installatie kunnen ze worden gecombineerd met bestaande apparaten om een enkele omgeving te genereren en nog steeds door de vorige enkele console te beheren. Vandaag moet het IT-team snel reageren op veranderende eisen. Het hypermedia systeem maakt het mogelijk om IT-resources volledig te benutten, productiever te maken en te synchroniseren met snel veranderende zakelijke behoeften.

De combinatie van hyperfusie en white-box switches is een nieuw leven voor moderne datacenternetwerken.


Een paar:Wat is het verschil tussen FTTH en FTTB? Volgende:Nieuwe richting van de videoconferentiemarkt