1946/5000 Structuur en belangrijkste technieken van GPON System 3-GPON Op en neer frame structuur

- Jul 08, 2019-

Structuur en belangrijkste technieken van GPON Systeem 3-GPON Op en neer frame structuur
Het GPON-systeem maakt gebruik van een vaste 125us periodieke downlink om de timingrelatie van het gehele systeem te waarborgen. De downlink-framestructuur wordt getoond in figuur 5 [3].

image Over de structuur en belangrijkste technieken van GPON System
Figuur 5 Structuurdiagram van het volgende lijnframe
Het volgende lijnframe bestaat uit PCB D en belasting. PCB D is een fysiek downlink-besturingsblok dat OAM-functies biedt, zoals framesynchronisatie, timing en dynamische bandbreedtetoewijzing.
De PCB D bestaat uit de volgende velden:
Het veld Fysieke synchronisatie is een vaste 32-bits stijl. Het logische ONU-circuit gebruikt dit veld om de startpositie van het volgende lijnframe te vinden voor synchronisatie met de OLT.
De lage 30 bits van het veld Ident bevatten een teller voor een superframe en de irent van elk frame is 1 groter dan het vorige. Wanneer deze teller zijn maximale waarde bereikt, wordt de volgende frameteller teruggezet op 0. Deze wordt voornamelijk gebruikt in gebruikersdatacoderingssystemen en kan ook worden gebruikt om synchronisatiereferentiesignalen met lagere snelheden te leveren.
Het veld PLOAMd wordt gebruikt om managementinformatie over te dragen van de fysieke laag. BIP is een 8-bits code met interbitpariteit die wordt gebruikt voor foutmonitoring.
Het veld Plend geeft de lengte van de bandbreedtetoewijzing en de sectie ATM aan. Het veld wordt twee keer verzonden om de robuustheid van de fout te garanderen.
BWmap is een scalaire reeks toewijzingsstructuren van 8 bytes. Elk item van deze array vertegenwoordigt een speciale T-CONT-bandbreedtekaart. Het item N in de toewijzingsmatrix is gegeven in het veld Plend. Het wordt voornamelijk gebruikt voor de toewijzing van uplink-bandbreedte.
Zoals getoond in figuur 6, bestaat het stroomopwaartse frame van het GPON-systeem uit vele burst-pulsen, en elke uplink-burst moet ten minste PLOu bevatten. Naast de belasting kan deze ook PLOAMu-, PLSu- en DBRu-velden bevatten. OLT geeft via het veld Vlaggen in BWmap aan of ONU bij elke toewijzing PLOAM-, PLSu- en DBRu-informatie mag verzenden. De belasting van het stroomopwaartse frame bestaat uit ATM-belasting, GEM-belasting en DBA-belasting.
Over de structuur en belangrijkste technieken van GPON System

image Figuur 6 is de uplink-framestructuur van GTC
De fysieke bovenlaag van de uplink (PLOu) bevat de leadcode en het scheidingsteken voor systeemsynchronisatie, die de juiste werking van de uplink-burstlink mogelijk maakt.
Het PLOAMA-veld wordt gebruikt om informatie te bevatten over het beheer van de fysieke uplinklaag. PLSu is een vermogensmeetvolgorde met een lengte van 120 bytes voor het aanpassen van optisch vermogen. DBRu wordt gebruikt om de uplink-bandbreedtevereisten van ONU aan OLT te rapporteren en OLT maakt een geschikte uplink-bandbreedtetoewijzing op basis van het rapport.
SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO ... .. .. .., LDD is gevestigd in de wetenschappelijke onderzoeksbasis van Shenzhen, Shenzhen University City. Het brengt een groep jongeren samen met professionele kennis en is geworteld in Shenzhen. Het richt zich op het onderzoek naar en de ontwikkeling van producten voor de overdracht van optische vezeltechnologie en streeft ernaar dat SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO. ... .. .. LTD-producten een bekend merk in China zijn geworden. De producten omvatten optische vezelzendontvangers, EPON-systemen, Ethernet-schakelaars, EOC, POE-schakelaars, optische vezelschakelaars, industriële Ethernet-schakelaars, CWDM, video optische terminals en andere toegangsapparaten voor optische vezeloverdracht. Bel op +86 -19925421817

Een paar:Ontwikkeling en voorspelling van FTTX in de wereld Volgende:Typen en oorzaken van ONU-fouten