Zes belangrijke punten van intelligente bewaking van beveiligingssystemen

- Jul 30, 2019-

1. Duidelijke en eenvoudige structuur:

Omdat de hostcomputer vele functies van videomatrix, beeldverdeler en andere apparaten in het analoge systeem realiseert via de beheersoftware van het panoramische netwerkvideo gecentraliseerde monitoringsysteem, en de videofunctie realiseert via de harde schijf van de computer, is de systeemstructuur sterk vereenvoudigd en de integratie is hoog.

2. Eenvoudig beheer en toepassing:

Omdat het digitale bewakingssysteem gebaseerd is op computer- en netwerkapparatuur, worden de meeste systeembesturings- en beheerfuncties door de computer uitgevoerd en is het niet nodig om veel gecompliceerde apparatuur in het systeem te simuleren, wat de managementintensiteit van het bedienings- en onderhoudspersoneel vermindert .

3. Krachtige bedieningsfunctie:

Verschillende weergavemodi; intelligente multi-screen schakelpatroon; verschillende vroege waarschuwingsmodi; real-time, timing, alarmtrekker, op elk moment starten en stoppen en andere video-opnamemodi; afdrukken van foto's; intelligente snelle video-afspeelvraag en ga zo maar door.

4. Bewaken en bekijken is eenvoudig:

Omdat de gecentraliseerde bewakingsmodus van volledig digitale netwerkvideo is gebaseerd op de kenmerken van het netwerk, hoeft de investering in apparatuur niet te worden verhoogd. De externe of lokale bewakingscentra op het netwerk kunnen een of meer bewakingsscènes in realtime bewaken, opnemen of afspelen. Geautoriseerde computers in een netwerk kunnen ook de bewakingsfunctie realiseren, waardoor geografische locatie-intervallen worden vermeden. De redenen zijn ongemak en afwezigheid van toezicht en beheer.

5. Extreem hoge beveiligingsmogelijkheden:

Beeldmaskeringstechnologie om illegaal geknoei met videogegevens te voorkomen; elke geautoriseerde computer op het netwerk kan video-back-ups maken, effectief schadelijke schade aan de cachingfunctie van netwerkfouten voorkomen, videogegevens effectief beschermen; video-onderbreking host alarmfunctie; autorisatie hiërarchische managementfunctie; krachtige log management functie.

6. Oneindige naadloze uitbreidingscapaciteit:

De toename van bewakingscamera's is voornamelijk te wijten aan de toename van externe bewakingspunten in de voorkant. Het front-end van de surveillance wordt geïdentificeerd door het IP-adres. Apparaten toevoegen betekent alleen de uitbreiding van het IP-adres. Eenvoudige structuur kan een enorm bewakingsnetwerk met meerdere niveaus vormen.


Een paar:Weet jij de reden waarom de verbinding met de draadloze router is verbroken? Volgende:Selectietips voor optische modules en Common Sense Sharing