Eenvoudige beschrijving van de rol van OLT

- Jul 16, 2019-

Eindapparatuur voor het verbinden van vezeloptische hoofdlijnen.
Het lokale apparaat (OLT) in het passieve optische netwerksysteem van EPON is een multiserviceleveringsplatform dat zowel IP-services als traditionele TDM-services ondersteunt. Plaats aan de rand van het Metropolitan-netwerk of de uitgang van het community-toegangsnetwerk, convergeer de toegangsservice en verzend deze naar het IP-netwerk.
EPON passief optisch netwerksysteemnetwerk is flexibel, met meerdere terminals op het zakelijke toegangspunt binnen een straal van 20 kilometer onder de verbinding, die het EPON-systeemnetwerk vormen. Het systeem kan meerdere bedrijfsmodellen ondersteunen, zich aanpassen aan meerdere werkomgevingen en gebruikers oplossingen uit de FTTx-serie bieden. OLT biedt niet alleen zakelijke convergentiefuncties, maar is ook een gecentraliseerd netwerkbeheerplatform. Op OLT kunnen apparaatgebaseerd netwerkelementbeheer en bedrijfsgebaseerd beveiligingsbeheer en configuratiebeheer worden geïmplementeerd. Het kan niet alleen apparatuur en poorten bewaken en beheren, maar het kan ook bedrijfsopeningen en gebruikersstatusbewaking uitvoeren, maar het kan ook bandbreedte toewijzen aan verschillende QoS / SLA-vereisten van gebruikers.
Hoofdfunctie: stuur ethernetgegevens naar ONU (optische netwerkdistributie-eenheid) via uitzending. Het bereikproces initiëren en besturen en de bereikinformatie vastleggen. Bandbreedte toewijzen aan ONU; Dat wil zeggen, controleer de starttijd en de grootte van het verzendvenster van de ONU.
SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO .., LTD.
Na meer dan tien jaar ontwikkeling, Huawei en ZTE, heeft het bedrijf zelf optische communicatienetwerkproducten ontwikkeld, geproduceerd en verkocht. De verkoop van producten bestrijkt het hele land en blijft diep gaan; Om het concurrentievermogen van het product te behouden, de maximaal mogelijke serviceklanten te bieden en aan de eisen van de klant te voldoen. bel op +86 -19925421817

Een paar:Algemene kennis van optische vezel, optische module en optische interface (eerste optische module) Volgende:Industriële Ethernet-applicatie-eigenschappen op industrieel gebied