SFP, SFP +, XFP-optische modules wat is het verschil

- Jul 09, 2019-

Veel mensen zijn niet duidelijk over het verschil tussen SFP + en SFP en XFP, dus het levert soms onnodige problemen op (beveiliging tegen zwakke circuits). De 10G-module kende de ontwikkeling van 300Pin, XENPAK, X2 en XFP en bereikte uiteindelijk de overdracht van 10G-signalen in dezelfde grootte als SFP. Dit is SFP +. SFP + heeft voldaan aan de hoge dichtheidsvraag van optische modules met zijn miniaturisatie en lage kosten. Het heeft XFP geleidelijk vervangen als de mainstream van de 10G-markt.
SFP-pakket - hot plug-module voor klein pakket, de huidige maximale snelheid tot 4G, meestal met behulp van LC-interface.
SFP + Packaging-Standard Packaging, de werksnelheid is 10G, kan voldoen aan de toepassing van Ethernet 10G.
XFP-pakket - een gestandaardiseerd pakket van seriële 10G optische transceiver- en transceivermodules.
SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO .. .. .. .. .. .. .. Na meer dan een decennium van ontwikkeling heeft de LDD zijn eigen ontwikkelingsrichting vastgesteld en zijn eigen toonaangevende producten in de industrie gespeeld. Het bedrijf streeft naar een uitstekende productkwaliteit, hanteert een servicebeleid dat de klanttevredenheid verhoogt, de innovatie continu verbetert en houdt zich aan een solide en pragmatische bedrijfsfilosofie. Terwijl we ernaar streven een professioneel R & D-productieteam en verkooppersoneel op te bouwen; In het product apparatuur, ook een perfect detectiesysteem; Voer 100% verouderingstest uit voor elk fabrieksproduct.

Een paar:netwerkschakelaar Volgende:Instapniveau schakelaar