Verschillende vragen over POE-voeding en UPS-voeding

- Nov 22, 2017-

POE kan ook stroom leveren tijdens het verzenden van gegevens, de netwerkkabel 1236 is de data, 4578 wordt gebruikt onder het gigabit-netwerk, wordt ook gebruikt voor het leveren van stroom (45 is positief, 78 negatief)


Vraag:

1, omdat POE gegevens tegelijkertijd kan verzenden, of u de router nu rechtstreeks kunt aansluiten of WAN op de lijn kunt schakelen, de router niet kunt aansluiten of van stroom kunt veranderen?


2, het uitgangspunt is niet verplicht om routers of schakelaars te ondersteunen of monitoring terminal POE Caixing het?


3, als de router of switch of monitoring terminal POE ondersteunt, dan kan het direct worden ingevoegd in de terminal, toch?


4, als de router of switch of monitoring terminal POE niet ondersteunt, dan moeten we POE power splitter gebruiken, toch?


5, POE power splitter hoe te gebruiken, bijvoorbeeld?


6, op de UPS is alleen voeding, wanneer de stroomuitval van de UPS-batterij zal DC naar AC om het apparaat te voeden, en niets anders, POE-uitgang is DC, UPS-uitgang is AC, toch?


7, als u wilt aansluiten op de computer, ziet eruit als de computer-kaart POE niet ondersteunt, is het niet nodig om POE splitter gebruiken om de netwerkkabel aan te sluiten op de computer ah?


Antwoord:

1. Als de netwerkkabel een POE-kabel is, moet het toegangsapparaat POE ondersteunen


2. Ja, als u POE niet ondersteunt, hebt u nog steeds een externe voeding nodig


3. Als de terminal POE ondersteunt, verbindt u de POE-kabel om aan de slag te gaan


4. Als het een internationale standaard POE-voeding is, dan zal de poort alleen de apparatuur voeden die voeding nodig heeft, de apparatuur niet beschadigen die geen POE-voeding nodig heeft, of een POE-separator moet toevoegen


5. Sluit de POE-splitter aan op een uiteinde van de POE-kabel en sluit vervolgens het netsnoer en de netwerkkabel van het niet-POE-apparaat aan op de POE-splitter


6. UPS onmiddellijke stroomuitval door de ingebouwde batterij omvormer uitgang AC voeding naar het apparaat, POE is DC, UPS uitgang wisselstroom en dezelfde


7.Same met 4


Een paar:Glasvezeladapter Volgende:Aannemers moeten de waarheid weten en insider PoE-voeding (1)