Onderzoekers gericht zijn 100 Gbit/s-plus lasers

- Oct 17, 2017-

optical connections.jpg

Een project aan de gang bij de Universiteit van New Mexico(UNM) is gericht op het aantonen dat laser halfgeleiderelementen gegevens kunnen verzenden met een snelheid van de bandbreedte van meer dan 100 Gbit/s, met mogelijke toepassingen die kunnen leiden tot tien keer de snelheid van de huidige glasvezel netwerken.

Het project behandelt de noodzaak voor snellere gegevensoverdracht door het verhogen van de snelheid waarmee signalen zijn eerst gegenereerd als u wilt verzenden via fibre optic-netwerk. De afgelopen twee en een half jaar, heeft werk gericht op numerieke simulaties van voorgestelde apparaten. Het laboratoriumwerk zal worden uitgevoerd ar UNM van Center for High-Tech Materials(CHTM).

In een posting op de website van UNM Newsroom, citeert Auteur Sharon Steely Prof. Osinski: "ontwikkeling van goedkope ultrasnelle chips, werkend bij snelheden van meer dan 100 Gbit/s zal een enorme maatschappelijke impact hebben doordat de transmissiecapaciteit van vezel gebaseerde netwerken."

Osinski het project verkent het gebruik van ring Halfgeleiderlasers om egress(exit) van de energie-efficiënte optische snelheidsgegevens van een cryogene omgeving tot kamertemperatuur voor verdere verwerking.

"Ultra-high-speed (> 100 GHz) op de chip modulatie van geïntegreerde lasers is een belangrijke 'Heilige Graal' voor de steeds toenemende vraag voor ultrasnelle communicatie."

Wilt u weten over onze Fiber Optic kabel? Klik hierwww.Optic-Solutions.com


Een paar:Aannemers moeten weten de waarheid en de insider van PoE macht supply(2) Volgende:5G netwerk af te nemen in Azië en de VS, terwijl Europese exploitanten te aan 4 G houden