Vooruitzichten van optisch netwerk technologische trends

- Feb 13, 2017-

In de nasleep van de Internet zeepbel, de Telecom-vallei en de winter na de doop van optische communicatie, Internet, telecommunicatienetwerk en optisch netwerk en herstel de rationele en stabiele groei. Eind juni 2007 heeft bereikt 162 miljoen internetgebruikers, tweede alleen voor 211 miljoen in de Verenigde Staten, gerangschikt tweede in de wereld. Aantal breedband internetgebruikers in China bereikt 122 miljoen. Vanaf oktober 2007, aantal telefoon gebruikers in China 902 miljoen, bereikte de eerste plaats in de wereld. Al deze userand #39; s bedrijf worden gerealiseerd door middel van de meest fundamentele van optische transmissie netwerk transmissie. Ontwikkeling van optische netwerken vertrouwen op de markt-gedreven, moeten ook vertrouwen op technologische ontwikkeling te steunen. Herziening van de ontwikkeling van optisch netwerktechnologie, we verbeteren de lichttransmissie van capaciteit, intelligent, carrier-klasse Ethernet en glasvezel naar het huis van 2008 met inbegrip van de trend van de ontwikkeling van optische technologie netwerkanalyse en vooruitzicht.

In 2006 heeft China Telecom bouw investering van 218.69 miljard yuan, hoger dan 2005 7,5%; van de eerste 10 maanden van 2007 schattingen, in 2007 Chinaand #39; s telecommunicatie bouw investeringen zal stijgen van 2006 6% ~ 7%, goede omstandigheden voor de ontwikkeling van optische netwerken heeft gemaakt. Tegen het einde van September 2007 tot vaststelling van optische kabels in China het totale aantal 5,441,045 km lang, met glasvezel kern-meer dan 100 miljoen km bereikt, groeide langer dan het einde van 2006 door 116 km (27%). Deze cijfers gemarkeerd de gestage groei van optische communicatie Networkconstructie in China.

Vergroting van de capaciteit is een prioriteit voor de ontwikkeling van optische netwerken

Optische communicatie is dat het belangrijkste kenmerk is bijna eindeloos bandbreedte middelen. Met de ontwikkeling van de informatiemaatschappij, peopleand #39; s toenemende vraag voor informatiediensten, net als de stad hoe te herstellen van de weg, maar nooit achterstand ten opzichte van de groei is altijd een verkeersopstopping van auto's, nooit inhalen met optische transmissie netwerk informatie bouwonderneming toegenomen vraag, zodat internetgebruikers totaal internettoegang is te traag. Volgens de prognoses van de China Telecom, binnen 5 jaar in de toekomst, bandbreedte zal groeien met een snelheid van 50% meer dan een jaar, in 2010, de kofferbak bandbreedte verkeer zal bereiken meer dan 50Tbit/s, waarvan 97% meer bandbreedte. We weten dat de verbreding van de weg en de weg is net zo belangrijk, het verbeteren van bestaande en nieuwe optische lijn transmissiecapaciteit is een prioriteit voor de toekomstige ontwikkeling van optische netwerken.


Een paar:Concepten van optische communicatie Volgende:Vijf hot spots op het gebied van optische communicatietechnologie