Populaire wetenschap 丨 Poe die dingen deel twee: standaard Poe-stroomtoevoerproces en het identificeren van niet-standaard Poe-producten

- Nov 22, 2017-

Een deel van de netwerk- of beveiligingsengineering mensen bij de keuze van PoE-switches, voelen zich vaak een beetje verbaasd, weten niet hoe te kiezen, omdat de markt naast 48V-gevoede producten vaak 24V of zelfs 12V-aangedreven producten zal vinden, dan wat is het verschil tussen deze typen? 48V-voeding moet een standaard PoE zijn? Dit artikel bespreekt de voedingsproblemen voor standaard en niet-standaard PoE-apparaten in detail.

Standaard en niet-standaard POE-productdefinities

Laten we eerst de standaard en niet-standaard PoE-producten definiëren.

Vanzelfsprekend is het standaard PoE-product in overeenstemming met IEEE802.3af- en IEEE802.3at-protocolproducten, standaard voedingswaarde van 48V.

Niet-standaard PoE-producten verwijzen naar die producten die alleen gelijkstroom leveren door alleen de niet-actieve kern van de netwerkkabel te gebruiken als de voedingsdraad, zonder de IC-bewakings- en beheerseenheid en zonder PD's (gevoede apparaten) te detecteren en te beoordelen. De geleverde gelijkstroom is meestal 12V, 24V en 48V. Vooral 48V niet-standaardproducten maken mensen vaak aangezien voor de standaard PoE.

Standaard PoE-productvoeding standaard

De standaard PoE-voedingsmodus vereist dat de PSE terminaldetectie, apparaatclassificatie en vermogensverliesevaluatiefunctie moet hebben en dat het gevoede apparaat (PD) ook compatibel moet zijn met de IEEE802.3af-protocolstandaard die door de PSE moet worden gedetecteerd. Een echte PoE-oplossing is de enige oplossing die voldoet aan zowel de PSE- als de PD-vereisten.


De standaard PoE levert drie voedingsspanningen door de gehele voeding:

1, in de detectie of de elektrische apparatuur legaal is (dat wil zeggen Poe-compatibiliteit), de voedingsspanning is 2,5v ~ 10v;

2, detectie, als de elektrische apparatuur (PD) geldig is, dan is de PD-classificatie (volgens de PD-macht verdeeld in 5 voeding), in de indeling fase PSE voedingsspanning is 15-20v;

3, sortering klaar, stabiele voeding, stabiel in 48V.

Een paar:Praten over het zicht op POE Switch Volgende:Hoe schakel ik een gemeenschappelijk schakelaar in een POE-switch?