POE test

- Aug 09, 2017-

POE is ook bekend als een LAN-based power supply systeem (POL) of actieve Ethernet (Active Ethernet), en wordt soms aangeduid als Ethernet-voeding, die het gebruik van de bestaande standaard Ethernet-transmissiekabel gebruikt tijdens het verzenden van gegevens en de laatste standaard van Elektrische specificaties en handhaven compatibiliteit met bestaande Ethernet-systemen en gebruikers. De IEEE 802.3af-standaard is een nieuwe standaard op basis van de POE van het Ethernet-voedingssysteem. Het voegt de relevante norm toe voor directe voeding via de netwerkkabel op basis van IEEE 802.3. Het is de uitbreiding van de bestaande Ethernet-standaard en de eerste internationale krachtdistributienorm.

POE standaard voedingssysteem , de belangrijkste voedings parameters:

1. Spanning tussen 44 en 57V, typisch 48V.

2. Laat maximale stroom van 550mA, de maximale startstroom van 500mA toe.

3. Typische bedrijfsstroom van 10 ~ 350mA, overbelasting detectie stroom van 350 ~ 500mA.

4. Bij weinig last omstandigheden is de maximale stroom vereist 5mA.

5. Voor de PD-apparatuur om 3,84 ~ 12,95 W te leveren, bedraagt het maximum niet meer dan 13W.

Ontwikkeling: PowerDsine, een Ethernet-powered chip maker, zal een IEEE-conferentie bijeenroepen om formeel een "high-power Ethernet power" -standaard voor te leggen die stekkersapparatuur zoals laptops ondersteunt. PowerDsine zal een witboek indienen, het wordt aanbevolen om de standaard 48v ingang 802.3af te geven, de 13W beschikbare stroomlimiet is 1 keer groter. Naast notebookcomputers is de nieuwe standaard ook mogelijk voor het vloeibaar kristal display en videospanning in 44 ~ 57V woorden zoals voeding.

2009 IEEE uit een nieuwe 802.3AT, die zorgt dat de POE hogere vermogen kan leveren, meer dan 13W, kan 30W bereiken!

PoE-tests zijn nu meestal analoog:

1, het gebruik van een eenvoudige PD (zoals power ontwerp van de PD), waarschijnlijk U disk grootte, direct via de netwerkkabel om PSE aan te sluiten, als de PD power lamp, het blijkt dat de PSE normaal stroomtoevoer kan zijn, dit De methode is relatief eenvoudig, maar de test is ruw. De resultaten zijn niet nauwkeurig en kunnen niet aangeven of de PSE de 802.3af / standaard volgt.

2, het gebruik van professionele instrumentatie. Momenteel de industrie echt PoE test professioneel instrument zou alleen Sifos a, en eerder IXIA moeten hebben gedaan, maar zo vroeg als 06, 07 tijd is gestopt. De resultaten van deze professionele testresultaten zijn zeer nauwkeurig, in overeenstemming met de 802.3af / standaard, maar hebben geld nodig om te kopen.

802.3 een nieuwe LLDP-functie kan PSE-bronnen aanzienlijk redden. PD via LLDP kan op elk gewenst moment op de PSE power-aanpassing worden toegepast, zodat PD in de standby-toestand, de PSE-uitgangsspanning aanzienlijk kan opslaan.

Op dit moment kan Sifos test instrument al LLDP functie ondersteunen, wordt verwacht in de toekomstige PoE markt, LLDP zal een geweldige trend zijn.


Een paar:Kan Poe power tot 80 meter? Volgende:Communicatie-industrie: 29 basiskennispunten voor optische vezelcommunicatie