Optische terminal

- Jul 11, 2019-

Modulaire geïntegreerde transmissie optische terminal is de eindapparatuur van optische signaaloverdracht. Vanwege de verbetering van de huidige technologie en de verlaging van de prijs van optische vezels, is het op verschillende gebieden goed toegepast, dus de fabrikanten van optische terminals zijn na een voorjaarsregen als paddestoelen uit de grond geschoten. Maar het grootste deel van de technologie van de fabrikanten is niet volledig volwassen. Het ontwikkelen van nieuwe technologie vereist kapitaal, mankracht, materiële middelen enzovoort. Als gevolg hiervan zijn de meeste fabrikanten kleine en middelgrote ondernemingen en verschijnen verschillende merken achtereenvolgens. Maar de kwaliteit is vergelijkbaar. De optische terminals in het buitenland zijn goed maar duur. Daarom hebben binnenlandse fabrikanten de manier veranderd waarop optische terminals worden geproduceerd om aan de binnenlandse behoeften te voldoen.


SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO. LTD is een fabrikant van optische communicatieproducten na Huawei en ZTE. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt onafhankelijk optische communicatienetwerkproducten. Het bedrijf is gebaseerd op de ontwikkeling en productie van FTTH en FTTD, volledig optische toegangsnetwerkapparatuur en eindproducten. In de loop der jaren hebben we ons gericht op de overdracht en toegang van Ethernet-producten. Ons verkoopnetwerk omvat meer dan 30 provincies en steden in China, Zuidoost-Azië, Europa en de Verenigde Staten.


Een paar:Overzicht van multi-modulaire lichtmodules Volgende:Weet jij de reden waarom de verbinding met de draadloze router is verbroken?