Optische vezel ontwikkeling

- Feb 13, 2017-

Voorzien in het artikel Charles Kao van de Verenigde Staten in 1970 Corning Glass Company, met verbeterde chemische afzetting (methode MCVD) gemaakt van de worldand #39; s eerste ultra verliesarme vezel, een optische trigger voor explosieve racing te ontwikkelen. Hoewel Corning Glass company geproduceerd alleen enkele meters lang, demping over 20dB/km en een paar uur later is beschadigd. Maar het bleek de technologie en verwerkingsmethode voor de productie van communicatie met behulp van ultra verliesarme vezel is heel goed mogelijk, dat is gevonden om lage verlies transmissie ideaal voor optische transmissiemedia, is een belangrijke doorbraak in optische communicatie-onderzoek.

Sinds 1970, de ontwikkelde landen van de wereld de studie van optische vezel communicatie gewijd alot van mankracht en middelen, gaat het hard, schalen en snelheid sneller dan mensen verwacht, zodat de communicatie-technologie voor optische vezel zeer opmerkelijke vooruitgang geboekt.

Vanuit het perspectief van de demping van de optische vezel:

O zeven jaar: 20dB/km

72:4 dB/km

74:1.1DB / km

76:0.5dB / km

79:0.2dB / km

O negen jaar: 0.14dB/km

Het was dicht bij de theoretische verlies grenzen voor silica fiber 0.1dB / km.

Vanuit het perspectief van optische apparaten:

197 o, Bell Labs ontwikkelde de worldand #39; s eerste continu Golf bij kamertemperatuur van aluminium, gallium arsenide Halfgeleiderlasers, vond een geschikte lichtbron voor optische vezel communicatieapparaten. Later uitgegroeid tot betere prestaties, lange levensduur tot bar tientallen duizenden uren van de heterojunctie lasers en nu enkelvoudige longitudinale-modus laser met gedistribueerde feedback (DFB) evenals meerdere quantum goed lasers (MQW). Lichte ontvangende apparaat van eenvoudige Silicon PIN diode aan de doelmatigheid van de quantum van 90% ⅲ-ⅴ lawine fotodiode APD.


Een paar:De netwerk-router en switch-technologie Volgende:Concepten van optische communicatie