OLT, wat is er?

- Jul 16, 2019-


OLT verwijst naar de uitvoerlijnterminal (optische lijnterminal), een eindapparaat dat wordt gebruikt om trunklijnen van optische vezels te verbinden.
Het OLT-apparaat is een belangrijk lokaal apparaat dat kan worden aangesloten op de front-end (convergentielaag) schakelaar met een netwerklijn, omgezet in een lichtsignaal en verbonden met een spectrometer aan de clientzijde met behulp van een enkele vezel; Om controle, beheer en afstandsmeting van ONU eindapparatuur van de gebruiker te bereiken; En net als ONU-apparatuur is het een foto-elektrisch apparaat.
Functie:
1, verzend ethernetgegevens naar ONU (optische netwerkeenheid) via uitzending;
2, initiëren en beheersen van het bereikproces, en registreren van het bereikinformatie;
3, wijs bandbreedte toe voor ONU; Bepaal de starttijd en grootte van het verzendvenster voor ONU-gegevens.
Het lokale apparaat (OLT) in het passieve optische netwerksysteem van EPON is een multiserviceleveringsplatform dat zowel IP-services als traditionele TDM-services ondersteunt. Plaats aan de rand van het Metropolitan-netwerk of de uitgang van het community-toegangsnetwerk, convergeer de toegangsservice en verzend deze naar het IP-netwerk.
EPON passief optisch netwerksysteemnetwerk is flexibel, met meerdere terminals op het zakelijke toegangspunt binnen een straal van 20 kilometer onder de verbinding, die het EPON-systeemnetwerk vormen. Het systeem kan meerdere bedrijfsmodellen ondersteunen, zich aanpassen aan meerdere werkomgevingen en gebruikers oplossingen uit de FTTx-serie bieden.
OLT biedt niet alleen zakelijke convergentiefuncties, maar is ook een gecentraliseerd netwerkbeheerplatform. Op OLT kunnen apparaatgebaseerd netwerkelementbeheer en bedrijfsgebaseerd beveiligingsbeheer en configuratiebeheer worden geïmplementeerd. Het kan niet alleen apparatuur en poorten bewaken en beheren, maar het kan ook bedrijfsopeningen en gebruikersstatusbewaking uitvoeren, maar het kan ook bandbreedte toewijzen aan verschillende QoS / SLA-vereisten van gebruikers.
OLT routing-functie testmethode kan volledig geautomatiseerd worden door CDRouter
Typisch netwerken met OLT is als volgt:
Enerzijds worden de signalen die verschillende diensten dragen geconvergeerd aan de lokale zijde en verzonden naar het toegangsnetwerk in een bepaald signaalformaat voor verzending naar de eindgebruiker. Aan de andere kant worden de signalen van de eindgebruikers naar verschillende servicenetwerken gestuurd, afhankelijk van het type bedrijf.
Kan in drie delen worden verdeeld.
Kerngedeelte: omvat gepoolde distributie, zakelijke verwerking en ODN-aanpassingsfuncties.
Bedrijfssectie: biedt zakelijke interface-functies, inclusief interface-aanpassing, interface-bescherming, enz., Evenals signaalverwerking en mediatransmissiesysteemconversiefuncties die specifieke services hebben wanneer dat nodig is.
De publieke sector: omvat voeding en OAM-functies.
SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO .., LTD.
Na meer dan tien jaar ontwikkeling, Huawei en ZTE, heeft het bedrijf zelf optische communicatienetwerkproducten ontwikkeld, geproduceerd en verkocht. De verkoop van producten bestrijkt het hele land en blijft diep gaan; Om het concurrentievermogen van het product te behouden, de maximaal mogelijke serviceklanten te bieden en aan de eisen van de klant te voldoen. bel op +86 -19925421817

Een paar:Wat is het verschil tussen een GPON en een kat? Volgende:Het verschil tussen SFP + en XFP