OLT fysieke samenstelling

- Sep 26, 2019-

OLT bestaat meestal uit de volgende onderdelen:

image

1) Besturingskaarten (ook wel masterborden of superbesturingseenheden genoemd) hebben meestal twee kaarten in één OLT.

2) DC-voedingskaart (voeding van schakelende voeding tot min 48 volt) is ook de hoofd- en reserve-twee kaarten.

3) Ventilatorunit (warmteafvoer van hoofdapparatuur en omgevingsmonitoring, enz.)

4) Frame (of zakelijk frame)

5) Uplink-kaart: GE optische interfacekaart (inclusief knopkaart), geïntegreerde optische transceivermodule, een algemene kaart bestaat uit twee GE-poorten (momenteel wordt 10GE commercieel gebruikt), upstream-kaart is aangesloten op BRAS (breedband RAS-server) convergentieschakelaar of directe BRAS-apparatuur en SR-apparatuur via transmissie (OTN-transmissie), als er IPTV-industrie is. De service moet ook worden aangesloten op de bijbehorende BNG-apparatuur. De stroomopwaartse kaart kan 10-40 KM bereiken volgens de verschillende transmissieafstand van de optische module (geen transmissie in het midden).

image

6) Downlink-kaart (ook bekend als zakelijke versie of PON-kaart), OLT-apparaten hebben over het algemeen multi-poort PON-kaart (zoals een kaart met acht PON-poorten), elke poort naar beneden door de splitter (niet meer dan 1:64) om sluit de ONT-terminal aan.

De transmissieafstand en demping van het downlink-paneel zijn beperkt vanwege de afstandsmeting tussen ONT en OLT. Bijvoorbeeld, 8-poorts GPON OLT-interfacekaart (inclusief inplugbare ClassB + optische module) vereist dat ODN binnen - 28 db is, 8-poorts GPON OLT-interfacekaart (inclusief inplugbare ClassC + optische module) vereist dat ODN-transmissie binnen - 32 is db; echter, rekening houdend met latere onderhoudsfactoren en andere alomvattende redenen, vereist het dat het bord van de optische module van ClassB + wordt bestuurd binnen - 25 dB in het oorspronkelijke project. Binnen dit bereik wordt het bord van de optische module ClassC + bestuurd binnen - 29db.

7) Afhankelijk van de zakelijke behoeften, kan OLT ook een TDM-serviceversie, Ethernet-serviceversie, 16-weg E1-serviceversie en andere boards invoegen (kan worden gemengd).

8) De nieuwe OLT-apparatuur moet rekening houden met het volledige energieverbruik van de configuratie (ongeveer 1400 W) om de grootte van de stroomlijn te berekenen, de grootte van de lege bezetting (bezet twee groepen, één hoofdapparatuur). Volgens eerdere ervaringen wordt 63A over het algemeen gebruikt voor open, 16 mm 2 voor diameter, 16 mm 2 voor meerstrengige koperen kern (vlamvertragend), 16 mm 2 voor aarddraad en geelgroene koperen kerndraad.

9) Merk op dat de bezetting van de OLT-upstream-terminal eenvoudig en zonder problemen kan worden geopend, de bezetting van de downstream-terminal moet duidelijk worden overwogen. De lengte van de staartvezels moet goed worden gemeten (optische springvezels worden geleverd door fabrikanten en fabrikanten van stroomkabels, maar er moet op de lengte worden gelet). Optische springvezel (OLT-zijde is SC-kop (omlaag) en LC-kop omhoog) flenstype aan ODF-zijde.


Een paar:Netwerkstructuur van OLT Volgende:GPON toegangsvoordeel