OLT-functie

- Sep 26, 2019-

OLT-functie

1. Ethernet-gegevens uitzenden naar ONU;


2. Start en beheer het bereikproces en neem de bereikinformatie op.


3. Wijs bandbreedte toe voor ONU; dat wil zeggen, controleer de starttijd en de grootte van het verzendvenster voor ONU.


In het passieve optische netwerksysteem EPON is OLT een multi-service platform, dat zowel IP-diensten als traditionele TDM-diensten ondersteunt. Plaats het aan de rand van MAN of het stopcontact van het community access-netwerk, convergeer de toegangsservice en geef het afzonderlijk door aan het IP-netwerk.


EPON passief optisch netwerksysteem is flexibel in netwerken, met meerdere terminals in het servicetoegangspunt binnen een straal van 20 kilometer van de downlinkradius, die het EPON-systeemnetwerk vormen. Het systeem kan verschillende bedrijfsmodellen ondersteunen, zich aanpassen aan verschillende werkomgevingen en gebruikers FTTx-oplossingen bieden.


OLT biedt niet alleen zakelijke convergentiefuncties, maar is ook een gecentraliseerd netwerkbeheerplatform. Apparaatgebaseerd netwerkelementbeheer en servicegebaseerd beveiligingsbeheer en configuratiebeheer kunnen worden gerealiseerd op OLT. Het kan niet alleen apparaten en poorten bewaken en beheren, maar ook bedrijfsstart en gebruikersstatusbewaking uitvoeren. Het kan ook bandbreedte toewijzen volgens de QoS / SLA-vereisten van verschillende gebruikers.


De OLT-routingfunctie-testmethode kan volledig worden geautomatiseerd met CDRouter.


Een paar:Online inzet van OLT-snijtechnologie Volgende:OLT-apparaat