netwerkschakelaar

- Aug 13, 2019-

De Engelse naam van de schakelaar is "Schakelaar", een upgradeproduct van de hub. Van het uiterlijk is het in wezen niet anders dan de hub. Het is een kubus met meerdere poorten. Switch is een technische verzamelnaam die de informatie naar de overeenkomstige routering verzendt op basis van de noodzaak om informatie aan beide uiteinden van de communicatie te verzenden door middel van handmatige of automatische voltooiing van apparatuur. Brede sense-schakelaar is een soort apparatuur die de informatie-uitwisselingsfunctie in het communicatiesysteem kan voltooien.


"Switch" en "switch" zijn afkomstig van het telefooncommunicatiesysteem PSTN. Vroeger zagen we enkele oude films in films of tv. We zagen vaak mensen een paar keer rond de telefoon schudden (merkte op dat ze niet gingen bellen) en zeiden toen: Geef me XXX, de operator zal de overeenkomstige terminal in de te verbinden terminal steken, zodat het gesprek kan worden gemaakt. Dit is in feite het meest primitieve telefooncentrale, maar het is een soort handmatig telefooncentrale, niet automatisch, noch de computer-switch waarnaar we verwijzen, maar de switch van vandaag is ook ontwikkeld in deze telefooncentrale-technologie.


De belangrijkste functies van schakelaars zijn fysieke adressering, netwerktopologie, foutcontrole, framesequentie en stroomregeling. Momenteel hebben sommige geavanceerde switches ook enkele nieuwe functies, zoals ondersteuning voor VLAN (virtual local area network), linkaggregatie en zelfs routerings- en firewallfuncties.


De schakelaar heeft een back-bus met hoge bandbreedte en interne schakelmatrix. Alle poorten van de schakelaar zijn verbonden met de achterbus. Nadat het besturingscircuit het datapakket heeft ontvangen, zal de verwerkingspoort het MAC-adres in het geheugen (het hardware-adres van de netwerkkaart) referentietabel opzoeken om te bepalen met welke poort de NIC (netwerkkaart) van de bestemmings-MAC is verbonden. De gegevens worden rechtstreeks naar het bestemmingsknooppunt verzonden via de interne uitwisselingsmatrix, niet alle knooppunten, als de bestemmings-MAC niet bestaat. Uitzending naar alle poorten. Op deze manier kunnen we duidelijk zien dat het enerzijds efficiënt is en geen netwerkbronnen verspilt, maar gegevens naar het bestemmingsadres verzendt, wat over het algemeen niet gemakkelijk is om netwerkcongestie te veroorzaken; anderzijds is gegevensoverdracht veilig, omdat deze niet tegelijkertijd naar alle knooppunten wordt verzonden en het voor andere knooppunten moeilijk is om de verzendende gegevens te detecteren. Informatie. Dit is ook een van de belangrijke redenen waarom schakelaars hubs zeer snel vervangen.


Een paar:Overzicht van optische SFP-modules Volgende:SFP, SFP +, XFP-optische modules wat is het verschil