Netwerk POE Switch-producten

- Jul 13, 2019-


karakteristiek

Netwerk POE-switch is gebaseerd op een nieuwe generatie hoogwaardige hardware en telecommunicatie-grade Ethernet-switch, die in verschillende scenario's aan de behoeften van breedbandnetwerktoegang kan voldoen. Het heeft de volgende vijf kenmerken.

(1) Rijke producttypen

Om aan de behoeften van de WLAN-constructie te voldoen, heeft het netwerk POE-switches geïntroduceerd op basis van de standaard F-engine S2200 ME-PAF-serie, F-engine S2300-24T-PE, F-engine S3628-PE-serie van IE802.3af, en kan two-tier 100, gigabit en three-tier Gigabit bandbreedtetoegang bieden, en elke poort kan 15,4 W of 30 W (POE +) voeding leveren.

(2) POE-ingeschakeld telecommunicatieniveau

Alle POE-switches in de netwerkreeks Ethernet-switches zijn ethernet-switches van telecommunicatiekwaliteit die VLAN-conversie ondersteunen. Ze kunnen 4000 802.1QVLAN's bieden en PVLAN en QINQ ondersteunen. Krachtige ACL-functies kunnen de filtercontrole van gegevenspakketten realiseren en de netwerkbeveiliging effectief beschermen.

(3) Kenmerken van diepe veilige toegang

Netwerkreeks POE-switches kunnen redelijkerwijs bronnen voor netwerkbandbreedte toewijzen door de gebruikerstoegangssnelheid in te stellen; ondersteuning gebruiker MAC nummer beperking en binding; ondersteuning van AAA- en 802.1X-authenticatie; ondersteuning CPU toegang volledige functies zoals DoS aanval preventie, uitzending stormonderdrukking; ondersteuning van tweedelige isolatie van het netwerk, blokkeren van broadcast-berichten en virusisolatie. De POE-schakelaar van het netwerk kan de netwerkbeveiliging van de netwerkingang op een alomvattende manier garanderen via een verscheidenheid aan beveiligingstoegangscontrole.

(4) Krachtige voeding en beheerfuncties

Netwerk POE-schakelaar heeft krachtige intelligente voeding en beveiligingsdrempelbeveiliging: wanneer PSE

image

Wanneer de stroomvoorziening van het systeem onvoldoende is, kan dynamisch beheer ervoor zorgen dat belangrijke zaken normaal functioneren; kan de stroomvoorziening ondersteunen volgens de tijdsperiode, een deel van de poortstroomvoorziening op een specifiek tijdstip intelligent inschakelen en de normale stroomvoorziening voor de rest van de tijd; wanneer de stroom overbelast is, stopt PSE met het leveren van stroom aan PD-apparaten met lage prioriteit en probeert vervolgens de stroomtoevoer te herstellen totdat het uitgangsvermogen van PSE kan voldoen aan de stroom die vereist is door PD en kan terugkeren naar de normale stroomvoorziening, waardoor de normale werking van systeem vermogen. Het vermogen van elke poort van POE-schakelaar kan oplopen tot 30 W, wat veel warmte zal genereren bij de werking van apparatuur. Wanneer de temperatuur van de POE-schakelaar om milieuredenen stijgt, zal het systeem op intelligente wijze de ventilatorsnelheid versnellen en het systeem regelen. Temperatuur, zodat de normale werking van apparatuur.

(5) Energiebesparing, emissiereductie en milieubescherming

Alle POE-schakelaars op het hele netwerk hebben een loodvrij ontwerp dat voldoet aan de RoHS-loodvrije norm; keur stille ventilator goed, en kan automatische versnellingscontrole van ventilator realiseren om het doel van energiebesparing en lawaaivermindering te bereiken; gebruik een grote, multi-fin radiator op het moederbord en gebruik gedifferentieerde warmteafvoer en geoptimaliseerd stromingsveldontwerp, dat de efficiëntie van de warmteafvoer met 20% aanzienlijk kan verbeteren en besparingen kan realiseren. Kan emissies, groene milieueisen verminderen.

Slotopmerkingen

Met de ontwikkeling van 3G in volle gang, hebben mobiele internetdiensten zich explosief ontwikkeld en is het dataverkeer geometrisch toegenomen. Momenteel zijn grote binnenlandse exploitanten actief betrokken bij de bouw van WLAN. Als toonaangevende binnenlandse fabrikant van communicatieapparatuur hebben wetenschap en technologie het voortouw genomen bij de introductie van POE-switchproducten en -oplossingen bij de constructie van WLAN. Als reactie op de oproep van nationale energiebesparing, emissiereductie en groene milieubescherming, nemen netwerk POE-schakelaars weinig ruis aan, laag stroomverbruik, RoHS loodvrij ontwerp, dynamische aanpassing van ventilatorsnelheid, automatische sluiting van inactieve poorten, die de ruis minimaliseert en stroomverbruik van apparatuur, en biedt gebruikers een hoogwaardige draadloze netwerkervaring.


Een paar:Wat is een 5g-router en wat zijn de kenmerken ervan? Volgende:Toepassing van POE-technologie in WLAN-constructie