Betekenis en toepassing van een enkele modulaire lichtmodule

- Jul 10, 2019-

Betekenis en toepassing van een enkele modulaire lichtmodule
De enkele modus in de optische module verwijst eigenlijk alleen naar het type optische vezel. De single-mode optische module is een lichtmodule die wordt gebruikt met een single-mode optische vezel. Het gebruikt een LD of een LED met een smalle spectrale lijn als lichtbron om datasignalen met een extreem hoge bandbreedte te verzenden, dus de transmissieafstand is erg lang. Het logo op de enkele module is "SM" en de vezel is geel, voornamelijk op golflengten nabij de 1310nm en 1550nm Windows.
Het bandbreedtepotentieel van een enkele module in een enkele module maakt het de beste keuze voor gegevensoverdracht met hoge snelheid en lange afstand. Het wordt meestal gebruikt voor langeafstandstransmissie zoals LR, ER / ZR en andere lijnen met relatief hoge transmissiesnelheden, zoals langeafstandstransmissietransmissie. Stedelijk gebied netwerkbouw en ga zo maar door. Het toepassingsgebied is uitgebreid, inclusief verschillende breedband datanetwerken zoals telecommunicatie, kabeltelevisie, spoorwegen, militaire, financiële zekerheden, douane, burgerluchtvaart, zeevervoer, elektriciteit, waterconservancy en olievelden, evenals gebieden die hoge -betrouwbaarheid datatransmissie of het opzetten van IP-datatransmissienetwerken. Het is de meest ideale toepassingsapparatuur voor breedbandcampusnetwerk, breedband kabeltelevisienetwerk en intelligente breedbandgebiedsvezel voor het gebouw en glasvezel voor thuis.

SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO .. .. .. .. .. .. .. Na meer dan een decennium van ontwikkeling heeft de LDD zijn eigen ontwikkelingsrichting vastgesteld en zijn eigen toonaangevende producten in de industrie gespeeld. Het bedrijf streeft naar een uitstekende productkwaliteit, hanteert een servicebeleid dat de klanttevredenheid verhoogt, de innovatie continu verbetert en houdt zich aan een solide en pragmatische bedrijfsfilosofie. Terwijl we ernaar streven een professioneel R & D-productieteam en verkooppersoneel op te bouwen; In het product apparatuur, ook een perfect detectiesysteem; Voer 100% verouderingstest uit voor elk fabrieksproduct.

 


Een paar:Analyse van de bedradingsmethode van het familiebeveiligingssysteem (I) Volgende:FTTB (glasvezel naar gebouw)