Interfacetypen van netwerkverbindingsapparaten (deel 1)

- Jul 22, 2019-

Interfacetypen van netwerkverbindingsapparaten (deel 1)

BNC-interface

BNC-interface verwijst naar coaxkabelinterface. BNC-interface wordt gebruikt voor 75 Euro coaxkabelverbinding. Het biedt twee kanalen: RX en TX. Het wordt gebruikt voor ongebalanceerde signaalverbinding.

Optische vezelinterface

Glasvezelinterface is een fysieke interface die wordt gebruikt om glasvezelkabels aan te sluiten. Gewoonlijk zijn er SC, ST, LC, FC en andere typen. Voor een 10Base-F-aansluiting is de connector meestal van het ST-type en is de FC aan het andere uiteinde verbonden met het opstapframe van de optische vezel. FC is de afkorting van Ferrule Connector. De externe versterking is metalen huls en bevestiging is schroef. ST-interface wordt meestal gebruikt voor 10Base-F, SC-interface wordt meestal gebruikt voor 100Base-FX en GBIC, LC wordt meestal gebruikt voor SFP.

RJ-45-interface

RJ-45-interface is de meest gebruikte interface in ethernet. RJ-45 is een veel voorkomende naam. Het verwijst naar een modulaire contactdoos of stekker die is gestandaardiseerd door IEC (60) 603-7 en maakt gebruik van acht locaties (acht pinnen) die worden gedefinieerd door de internationale plug-instandaard.

Professionele producten voor professionele ondernemingen, SHENZHEN OPTFOCUS TECHNOLOGY CO., Ltd. Ik kijk uit naar uw telefoontje: + 86-19925421817


Een paar:GPON technologie introductie Volgende:PoE stroomvoorziening