Interfacetypen van netwerkverbindingsapparaten (deel 2)

- Jul 23, 2019-

Interfacetypen van netwerkverbindingsapparaten (deel 2)

RS-232-interface

RS-232-C-interface (ook bekend als EIA RS-232-C) is momenteel de meest gebruikte seriële communicatie-interface. Het is een standaard voor seriële communicatie die in 1970 door de EIA is ontwikkeld in samenwerking met Bell Systems, modemfabrikanten en fabrikanten van computerterminals. De volledige naam is "Technische standaard voor seriële binaire gegevensuitwisselingsinterface tussen Data Terminal Equipment (DTE) en Data Communication Equipment (DCE)". De norm bepaalt het gebruik van een 25-voet DB25-connector, regelt de signaalinhoud van elke pin van de connector en regelt het niveau van verschillende signalen.

RJ-11-interface

RJ-11-interface is wat we meestal een telefoonlijninterface noemen. RJ-11 is een generieke naam voor plug-ins ontwikkeld door Western Electric. De vorm is gedefinieerd als een 6-pins connector. Oorspronkelijk bekend als WExW, betekent x hier "activiteit", contact of naald. WE6W heeft bijvoorbeeld alle zes contacten, genummerd van 1 tot 6, de WE4W-interface gebruikt slechts vier pinnen, de buitenste twee contacten (1 en 6) worden niet gebruikt, WE2W gebruikt alleen de middelste twee pinnen (dwz telefoonlijninterface).

Kies OPTFOCUS, niet! Creatief, vergeet niet de oorspronkelijke intentie, meer dan tien jaar, focus op transmissie. Ik weet dat je meer wilt weten. Welkom bij bellen: + 86-19925421817


Een paar:EPON-systeem Volgende:Hoe zorgt EPON voor gegevensbeveiliging? Wat is een DBA-algoritme?