Hoe te zien of de schakelaar kapot is

- Jul 31, 2019-

In het tijdperk van het informatienetwerk, ongeacht in bedrijf, familie of openbare ruimte, wordt het altijd omringd door netwerkinformatie. Het moet bekend zijn met de terminologie van speciale apparatuur die wordt gebruikt in het proces van netwerkoverdracht, zoals cat, router, netwerklijn en switch.


Een switch is een apparaat dat informatie afzonderlijk naar de vereiste router verzendt om een verbinding van signalen te voltooien. Er zijn meestal veel poorten op de switch, die verschillende lokale netwerken kunnen verbinden. Als een elektronisch product heeft de schakelaar altijd een aantal grote en kleine problemen vanwege een onjuiste werking of langdurig gebruik. Welke schakelproblemen komen we in ons leven vaak tegen?


Een veel voorkomend verschijnsel is dat na het inschakelen van de schakelaar de schakelaar niet werkt en het licht niet aan is. Op dit moment moeten we kijken naar de stroomvoorziening. Nadat u hebt gecontroleerd of de stroomtoevoerleiding of de stroomvoorziening van het stopcontact in orde is, heeft de schakelaar nog steeds de bovenstaande situatie, die kan worden veroorzaakt doordat de stroomtoevoerleiding van de schakelaar niet open is of de spanning onstabiel is. Op dit moment moeten we de stroomvoorziening van de schakelaar vervangen. Een ander soort situatie doet zich vaak voor, tijdens het proces van internettoegang, plotseling geeft de computer aan dat de server geen toegang kan krijgen, of deze opnieuw op het netwerk is aangesloten of de computer opnieuw is opgestart, er is geen manier om internettoegang voort te zetten, na een bepaalde tijd beginnen de indicatielampjes van de schakelaar te knipperen, deze situatie doet zich voor, wordt meestal ingeleverd. Er is een probleem met het moederbord van de schakelaar. Het kan zijn dat de componenten in de printplaat van de schakelaar beschadigd zijn. De beste manier is om de plaats te inspecteren waar de schakelaar wordt gerepareerd. Als de schakelaar beschadigd is, moet deze in de fabriek worden gerepareerd.


Een ander geval is dat wanneer een switch verbinding maakt met meerdere computers, slechts één van hen niet op de juiste manier verbinding kan maken met internet. Op dit moment moeten we de overeenkomstige poorten van de computerverbinding controleren om te zien of deze is geblokkeerd door stof of vuile dingen of niet goed is aangesloten. We moeten de schakelaar gewoon op tijd reinigen en opnieuw plaatsen. Het kan echter niet worden uitgesloten dat een van de poorten is beschadigd als gevolg van onjuiste werking tijdens het gebruik. Daarom is een correcte werking bevorderlijk voor een langere levensduur van de schakelaar.


Soms wordt de printplaat van de schakelaar in een vochtige omgeving gedempt of wordt de normale werking van de schakelaar beïnvloed door een te hoge temperatuur. Soms is de schakelaar vanwege onwetendheid inconsistent verbonden met de computerconfiguratie. Hoewel de schakelaar normaal werkt, heeft de computer nog steeds geen toegang tot internet. Volg daarom voor het eerste installeren van de schakelaar de bedieningsinstructies strikt op.


Een paar:Hoe dubbele frequentie routing en single-frequentie routing te overbruggen (deel 2) Volgende:Op NDIS